Vedete din Romania

#arest Elena Udrea #vedete intern #showbiz #elena udrea

Cum isi traieste Udrea arestul la domiciliu: mama ii gateste, ea asculta muzica

De trei zile, Elena Udrea a parasit arestul Politiei Capitalei si s-a intors in locuinta de lux pe care o are intr-un cartier din nordul Capitalei. E in continuare arestata preventiv, insa este consemnata la domiciliu. Jurnalistii click.ro au aflat cum decurge o zi din viata fostului ministru.

Nu are voie sa iasa din casa si nici sa scrie pe Facebook, dar are la dispozitie confortul de care prea putini romani se bucura. In aceste conditii, Elena Udrea este nevoita sa isi faca de lucru prin casa.

Sursa foto: click.ro

"Elena este foarte matinala. Se trezeste dimineata la ora 5.00, cel mult 6.00. Face sport, apoi munceste prin casa, asculta muzica. Nu scapa nicio stire de la televizor si din ziare. Mama ei ii gateste tot ce ii pofteste inima. De pilda, i-a facut sarmale, de care ii era foarte dor. Din fericire, are prieteni adevarati care au vizitat-o. Cu toate acestea, reuseste sa adoarma abia dupa miezul noptii", a povestit pentru Click! unul dintre prietenii deputatei.


Sursa foto: click.ro

Elena Udrea are acum timp sa scrie cartea pe care si-a propus sa o publice. "Chiar daca nu este foarte comod sa stai numai in casa, macar esti la tine acasa, poti sa-ti primesti prietenii. (...) Se simte bine, si-a revenit, a inceput sa se odihneasca. O mai apasa gandurile, insa noi prietenii suntem alaturi de ea, mama ei la fel, o ajutam sa depaseasca momentul", a spus fosta jucatoare de tenis Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea.

CITESTE SI:

Cristi Borcea, oprit de gardieni. A sarit sa isi loveasca sotia insarcinata!
Greu de recunoscut. Uite ce schimbare radicala a facut Mihai Gainusa
Mirela Boureanu Vaida a nascut. Soacra i-a impus numele fetitei

 

 



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului