Vedete din Romania

#vedete Sfantul Andrei #sfantul andrei #smiley #andreea esca #andreea marin

Cum petrec vedetele de ziua lor

Aproape 700.000 de romani işi sarbatoresc onomastica la 30 noiembrie, de Sfantul Andrei. Printre ei si vedete indragite! Andreea Esca ,Andreea Marin, Andreea Mantea si Smiley isi sarbatoresc, astazi, ziua onomastica intr-un mod diferit.

Andreea Esca se afla la Paris, de ziua numelui. „Voi incepe petrecerea la Paris, unde am avut bucuria de a imparti aerul cu fotograful Peter Lindbergh, Nicole Kidman, Uma Thurman si Helen Mirren cu ocazia lansarii legendarului calendar Pirelli. Diseara, voi ajunge in Bucuresti ca sa ma pregatesc pentru 1 Decembrie. De 21 de ani, de ziua mea ma pregatesc pentru ziua Pro TV!”, a dezvaluit Esca pentru Libertatea.

Andreea Marin si-a inceput ziua in platoul emisiunii Vorbeste lumea, iar dupa-amiaza se va bucura de prezenta fiicei sale. “Am o zi intreaga cu fiica mea, ca fetele”, a spus Andreea Marin pentru Libertatea.

Smiley (Andrei Maria) se afla la Arad, unde va sustine un concert. „Anul trecut, Sfantul Andrei a venit cu multe emotii, pentru ca am lansat clipul piesei „My Present For You”. A fost un cadou frumos, pe care mi-l amintesc cu drag. E o piesa magica, pe care mi-a facut o deosebita placere sa o cant alaturi de o voce si de o scriitoare deosebita, Jazzy Jo. Pentru anul acesta, nu am planuri speciale. Merg la Arad, unde voi avea un concert, deci voi sarbatori pe scena. In rest, las lucrurile sa vina de la sine.”, a marturisit cantaretul.

Tot prin munca isi sarbatoreste si Andreea Mantea ziua numelui. ”Sarbatoresc prin munca ziua de Sfantul Andrei, ne vedem la „WOWBiz”! Cu siguranta, acasa ma va astepta ceva bun! si avand in vedere ca e ziua fiului meu, il cheama si Andrei, o sa fie foarte rasfatat! De fapt, asta imi doresc, sa se simta el iubit. I-am luat deja mai multe jucarii care sa il ajute sa invete deja cifre, litere, sa ii stimuleze imaginatia, creativitatea. Culmea e ca, in copilarie, eram unica Andreea, si la bloc, si la gradinita. Nu imi amintesc sa mai fi fost alta Andreea. Cand am crescut, am inceput sa sesizez ca mai erau persoane care purtau acelasi nume ca mine. Dar, in copilarie, cand ma striga mama pe strada, numai eu intorceam capul”, a declarat Andreea Mantea pentru Libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare