Vedete din Romania

#fumat Andreea Berecleanu #legea antifumat #vedete intern #andreea berecleanu #fumat spatii publice #lege antifumat #showbiz

Cum s-a lasat de fumat Andreea Berecleanu

Legea antifumat starneste reactii in randul vedetelor. Andreea Berecleanu a renuntat la tigari, “un viciu care mi se pare foarte periculos şi nu trebuie tratat precum o vorba in vant! Iata care a fost motivatia sa!

„Pot sa va spun ca pe mine ma deranjeaza fumul şi ma deranjeaza şi in locurile unde existau pana acum spaţii destinate fumatorilor, pentru ca fumul se simte. Atat timp cat noi nu daunam sanataţii celorlalţi prin faptul ca nu fumam şi viceversa ar trebui sa fie valabila. inţeleg ca nici afara nu vor avea foarte multe locuri in care sa poata fuma... pe terase, in preajma copiilor... Este mai complicat, insa cred cu tarie ca o sa ne adaptam, aşa cum au facut-o şi alte naţii, fara sa fie vreo tragedie”, a declarat stirista, pentru ziarulring.ro.

„il am pe tatal meu care, din pacate, inca mai fumeaza. Aşadar, cunosc foarte bine parerea fumatorilor. Pentru ca vorbim clar despre un viciu care mi se pare foarte periculos şi nu trebuie tratat precum o vorba in vant, ştim foarte bine ca sunt adolescenţi care fumeaza... Singura prelegere prin care eu aş putea sa fiu credibila faţa de copiii mei este propriul exemplu. Eu am fumat, la un moment dat, ocazional, insa pentru ei m-am lasat definitiv. Trebuie sa fiu eu un exemplu pentru ca sa le pot pretinde ceva”, a adaugat Andreea Berecleanu, pentru sursa citata.

Si Anda Adam considera legea antifumat binevenita. „Stiu ca probabil foarte multi dintre voi au senzatia ca sunt o fumatoare inraita, dar din contra, nu am fumat niciodata, nici nu stiu ce inseamna sa fumezi. Ma bucur ca legea care s-a aplicat azi ne aliniaza in randul tarilor civilizate! Sper sa nu se supere nici un fumator! P.S Si daca se supara sa fie sanatos” a scris Anda Adam pe pagina sa de Facebook.

Pe de alta parte, cantaretul Florin Chilian a avut o reactie dura vizavi de acest subiect.

„Orice forma de radicalism este infinit mai nociva decat obiectul interzicerii in sine. Asta cu excluderea fumatorilor este un mare rahat. Celebre bauturi racoritoare s-au dovedit nocive, o importanta retea de fast food- uri inseamna moarte – astea nu sunt interzise! Daca s-au rezolvat restul problemelor din tara asta atunci e OK. M-am linistit! Chiar trebuia o lege ca asta, mai abuziva decat oriunde in alta parte. Zic eu despre excese legislative.

Sa ne intelegem, nu am nimic impotriva legii privind fumatul insa am ceva impotriva unei aberatii legislative cum este, dupa parerea mea, ce a iesit ca lege din capatanile tampitilor si tembelilor nostri de parlamentari. Mult, mult prea excesiva si discriminatorie pana la urma aceasta lege si lipsita de orice urma de decenta”, a scris artisul pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare