Vedete din Romania

#copii vedete zapada #zapda #vedete intern #carmen bruma #oana roman #sanius #showbiz

Cum s-au bucurat vedetele de zapada, alaturi de copiii lor

Zapada care le da batai de cap adultilor este un motiv de bucurie pentru copii, care ar face orice sa profite de fiecare fulg de nea. Oana Roman, Andreea Mantea si Carmen Bruma sunt trei dintre vedetele care nu s-au dat in laturi sa se joace cu copiii lor in zapada.

Carmen Bruma s-a bucurat de zapada ca un copil, mai bine zis cu un copil in brate. Iubitul sau, Mircea Badea, i-a plimbat cu sania pe cei doi in Herastrau.

Carmen Bruma a postat o fotografie pe Instagram, cu mesajul „Cu baietii prin parc”, iar imaginea a fost apreciata de fani cu mii de like-uri si zeci de comentarii.

Si Oana Roman ar fi vrut sa o plimbe pe fetita sa cu sania, insa „ne-a luat iarna pe nepregatite. Marius e plecat la Pitesti, iar noi nu i-am cumparat inca saniuta Isabelei, deci nu am putut sa o plimb. Am incercat sa fac rost de la vecini, dar nici ei nu aveau. Asteptam sa vina tati si sa mergem la cumparaturi”, a declarat Oana Roman.

Cu toate astea, vedeta tv nu i-a putut refuza micutei bucuria de a se juca in zapada, astfel ca cele doua au iesit din casa si s-au distrat pe cinste cu cativa bulgari.

Si Andreea Mantea l-a scos pe David la zapada. „David are parte de prima lui zapada, este asa de incantat!”, a scris Andreea Mantea pe Facebook, unde a postat un filmulet cu bebelusul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare