Vedete din Romania

#despartire #vedete #garderoba #selena gomez #cameron diaz #Tayor Swift

Cum sa treci cu bine peste o despartire: urmeaza exemplul vedetelor

Pentru multa lume, despartirea de persoana iubita poate declansa stari depresive, insa nu ar trebui sa fie si cazul tau. Mai devreme sau mai tarziu, este posibil ca relatia de cuplu sa nu mai functioneze asa cum iti doresti, iar cea mai buna decizie pe care o poti lua este sa te separi de partenerul tau. Daca vine acest moment, invata sa treci peste el cu fruntea sus si cu optimism. Undeva, sufletul tau pereche asteapta sa il descoperi.

Ai nevoie de idei care sa te ajuta sa treci cu bine peste o despartire? Urmeaza exemplul vedetelor, care intotdeauna gasesc metode istete de a-si continua viata dupa separarea de iubit.

Nu lasa impresia ca suferi

Daca te-ai despartit de partenerul tau, cea mai buna metoda de vindecare este sa nu-i arati ca suferi. Nu posta mesaje pline de subintelesuri pe retelele de socializare si incearca sa lasi impresia ca despartirea nu te-a afectat. Cantareata de muzica country Tayor Swift s-a despartit de iubitul ei, Harry Styles, si, chiar daca l-a "intepat" de cateva ori, a avut numai vorbe frumoase la adresa lui.

Sursa foto: popcrush.com

Fii mai cocheta ca niciodata

Imediat dupa despartire, treci pe la salon si schimba-ti lookul, apoi imbogateste-ti garderoba cu piese vestimentare sexy. Sa arati bine dupa o despartire nu este o metoda de razbunare, ci mai degraba o metoda prin care te poti simti bine in pielea ta. Actrita Selena Gomez a apelat la aceasta tehnica si a fost foarte apreciata pentru felul in care a ales sa actioneze dupa separarea de Justin Bieber.



Sursa foto: celebritysmackblog.com

Fii prietenoasa cand iti intalnesti ex-ul

Lumea este atat de mica, incat poti oricand sa te intalnesti cu fostul tau iubit. Chiar daca despartirea de el ti-a lasat un gust amar, incearca sa fii prietenoasa cu el, saluta-l si arata-i ca o duci bine din punct de vedere sentimental. Aceasta este tehnica aplicata de fostii iubiti Kate Bosworth si Orlando Bloom.



Sursa foto: zimbio.com

Pastreaza o legatura decenta cu fostul iubit

Cameron Diaz si Justin Timberlake s-au iubit ani buni si toata lumea ii vedea casatoriti, dar inevitabilul s-a produs, iar cei doi s-au despartit. Actorii au ales sa se separe in conditii amiabile, ca doi oameni maturi si intelepti, si au pastrat legatura unul cu altul. Cameron chiar l-a felicitat pe Justin cand acesta s-a casatorit cu Jessica Biel.



Sursa foto: gossip.fanpage.it

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare