Vedete din Romania

#bebelus regal #nastere bebelus regal #nastere Kate Middleton

Cum se pregateste Marea Britanie pentru venirea pe lume a bebelusului regal

Regatul Unit al Marii Britanii este in aceste zile in mare verva, deoarece asteapta cu mare nerabdare venirea pe lume a viitorului mostenitor al tronului. Astfel ca bebelusul regal al cuplului Kate Middleton si printul William a devenit o mica vedeta inca inainte de a se naste. De asemenea, de la cei mai importanti oameni ai Regatului pana la micii comercianti, toata lumea se agita si incearca sa faca o primire cu mare fast a viitorului mostenitor.

Isterie printre viitoarele sau proaspetele mamici din Regatul Unit

Nasterea viitorului mostenitor al tronului Marii Britanii s-a transformat rapid intr-un fenomen ce ia o amploare pe zi ce trece. Viitoarele mamici si-au amanat chiar si nasterea doar ca micutii lor sa se nasca in aceeasi zi cu bebelusul regal. De asemenea, proaspetele mamici nu si-au botezat inca copiii pentru a afla mai intai care va fi numele copilului cuplului regal, pentru ca ele sa dea acelasi nume si micutilor lor, scrie presa internationala.

De asemenea, micii comercianti au inceput deja sa profite de acest eveniment si ii ademenesc pe turisti cu cani si tricouri personalizate special pentru aceasta sarbatoare.

Marile case de pariuri din Marea Britanie isi maresc si ele veniturile cu diverse pronosticuri in ceea ce priveste numele, sexul sau cum va arata viitorul mostenitor al Marii Britanii. Castigurile puse in joc au trecut deja de 800.000 de euro.

Regina Elisabeta asteapta nasterea pentru a pleca mai repede in vacanta

Nici Regina Elisabeta nu pare sa fie linistita in aceasta perioada. Insa nu din cauza nasterii, ci pentru faptul ca va fi nevoita sa isi amane putin vacanta anuala in Scotia in cazul in care Ducesa de Cambridge nu va naste mai repede.



Intrebata recent care ar fi preferinta sa in ceea ce priveste sexul bebelusului, regina Marii Britanii a avut o replica extrem de savuroasa, semn ca, desi este emotionata, nu si-a pierdut si simtul umorului.

"Nu cred ca am o preferinta. As vrea totusi sa nasca mai repede, ca sa pot pleca si eu in vacanta", a declarat regina Elisabeta a II-a.

Kate Middleton, 31 de ani, va naste la Spitalul St. Mary, unde s-au nascut si printii William si Harry. Ducesa de Cambridge se afla deja internata intr-o aripa privata a spitalului din Londra, unde urmeaza sa vina pe lume in curand primul copil al cuplului princiar britanic.



Sursa foto: indianexpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare