Vedete din Romania

#cuplu #connect-r #anda adam #vedete cuplu #Iustin Ianau #vedete iubiti

Cupluri proaspete in showbizul romanesc

Relatiile de dragoste din showbizul romanesc reprezinta atat deliciul publicului, cat si al presei de scandal. Povestile de dragoste din lumea mondena parca se infiripa de la o zi la alta, la fel insa si despartirile, de care am tot auzit in ultima perioada. Pentru ca suntem insa la capitolul cupluri, iata cateva vedete care au intrat recent intr-o relatie amoroasa.

1. Iustin Ianau

Fostul concurent de la "Romanii au talent" Iustin Ianau vine cu nenumarate schimbari in viata sa. Dupa ce a renuntat la look-ul de tocilar, Iustin Ianau a inceput sa aiba mare priza si la fete. De curand, el si-a prezentat iubita in noul sau videoclip "Noapte la mare, noapte la munte". Ianau s-a aratat extrem de incantat de iubita sa, care il inspira in munca.



"Impreuna facem totul mai bine! Imi doresc ca noul videoclip sa fie unul reusit, iar piesa si mesajul sa va duca cu gandul la clipele frumoase petrecute cu persoana iubita!", a scris Narcis Iustin Ianau pe pagina sa de Facebook, unde a lansat si noul clip.

2. Connect-R

Dupa ce a renuntat la o relatie ce dura de cinci ani cu Diana Georgescu, Connect-R a anuntat pe pagina sa de Facebook, in urma cu cateva saptamani, ca iubeste din nou. Artistul a postat pe reteaua de socializare si o fotografie in care apare intr-o ipostaza tandra cu noua sa iubita, Misha, care canta impreuna cu DJ Sava melodia "Tenerife".

Se pare ca relatia celor doi este una destul de serioasa, in presa aparand zvonul ca Misha ar fi chiar insarcinata cu artistul.

3. Anda Adam

Cantareata Anda Adam, 32 de ani, a fost surprinsa recent in compania fiului primarului din Cornu, Alexandru Nanu, 24 de ani, intr-un club din Centrul Vechi al Capitalei.

Se pare ca artista a facut o pasiune pentru barbatii mult mai tineri, dupa despartirea de prezentatorul Victor Slav. Anda Adam a mai avut o relatie de scurta durata si cu fotbalistul Catalina Tara, in varsta de doar 18 ani.

Noul iubit al Andei Adam, Alexandru, are o situatie materiala destul de buna. El administreaza si o firma de organizare evenimente, desi are studii superioare, facute in strainatate.







Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare