Vedete din Romania

#. marius moga #jojo #george clooney #cupluri 2014 #vedete extern #vedete intern #showbiz

Cuplurile celebre ale anului 2014 pe care le iubim

S-au remarcat in peisajul pestrit monden prin discretie, decenta si bun-simt. Isi consuma povestea de dragoste fara sa epateze, castigandu-si astfel simpatia publicului larg. Ele sunt cuplurile anului 2014 pe care le iubim!

1. Marius Moga si Bianca Lapuste



Despartirea de Iulia Vantur l-a adus pe Marius Moga in bratele frumoasei prezentatoare de stiri Bianca Lapuste, de care artistul s-a indragostit inca de la sfarsitul anului trecut. Norocul a facut ca Bianca sa se mute cu serviciul din Cluj in Bucuresti dupa 6 luni de flirt la distanta, facand pasul decisiv in formarea unui cuplu oficial cu Marius Moga. Anul 2014 a insemnat pentru cei doi implinirea pe plan personal.

Daca Marius si Bianca sunt rezervati in a vorbi despre povestea lor de amor, prietenii apropiati au impartasit presei ce cuplu reusit formeaza de cand s-au mutat impreuna:

"Totul s-a intamplat cu repeziciune intre ei, pentru ca s-au indragostit nebuneste si chiar traiesc o poveste minunata [...] Fac totul impreuna, mancare, cumparaturi si treburi casnice. Parintii amandurora ii iubesc, se inteleg minunat si pana la nunta este doar o chestiune de timp", au declarat surse apropiate pentru spynews.ro.

La inceputul lunii noiembrie, Marius i-a cerut mana frumoasei sale iubite, iar prezentatoarea a acceptat pe loc sa ii fie mireasa. Nunta va avea loc, spun prietenii cuplului, cand cei doi se vor obisnui cu ideea sa fie sot si sotie.

CITESTE SI:

Printul Charles nu este tatal biologic al Printului Harry!
Trucuri pentru o casa stralucitoare de Revelion
Ce rochii si-au ales vedetele pentru petrecerile de Sarbatori

Jojo si Paul Ipate



Jojo nu s-a bucurat de statornicie in viata sentimentala, confruntandu-se cu dezamagiri multiple de-a lungul timpului. In anul 2009 s-a casatorit cu bancherul Ionut Grama si l-a adus pe lume pe micutul Achim. Casnicia s-a destramat dupa 3 ani, de comun acord. Jojo s-a indragostit anul trecut de omul de afaceri Cristi Sandu, insa relatia lor a luat sfarsit rapid. Intr-un moment de vulnerabilitate emotionala, Jojo l-a cunoscut pe actorul Paul Ipate, cunoscut din popularele reclame Vodafone.

Cei doi s-au apropiat neasteptat de repede, au petrecut vacanta de vara impreuna si au pornit la drum comportandu-se ca o adevarata familie. Tandri si discreti, cei doi formeaza acum unul dintre cele mai iubite cupluri autohtone.


George Clooney si Amal Alamuddin



Ziua de 27 septembrie a insemnat, pentru lumea intreaga, un prilej de a admira unul dintre cele mai frumoase cupluri ale anului 2014 in cea mai fericita zi a vietii lor: actorul George Clooney s-a casatorit cu avocata britanica Amal Alamuddin, o femeie puternica, inteligenta si indragita de intreaga planeta!


Sursa foto: dpconline4real.blogspot.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului