Vedete din Romania

#tv #tania budi #monica columbeanu

Cuplurile de la "Dansez pentru tine" au inceput repetitiile

Cele opt perechi de la “Dansez pentru tine” si-au inceput repetitiile pentru noul sezon al emisiunii de la Pro TV. Membrii celor opt echipe tocmai ce s-au cunoscut si au si trecut la treaba, pentru a-i ajuta pe parintii concurentilor.

In acest sezon de “Dansez” concurentii danseaza toti pentru parintii lor. Cu doar doua saptamani inainte de debutul emisiei in direct, cei opt concurenti si-au cunoscut partenerii alesi din randul vedetelor si au si trecut la repetitii.

Cei opt tineri care se vor intrece in emisiile din aceasta toamna vor sa-si ajute mamele si tatii. Parintii acestora au fie probleme de sanatate, precum tatal Ilariei Carloaba (care va dansa alaturi de Liviu Varciu), care sufera de poliomelita sau tatal partenerei lui Jean de la Craiova, Sandra Neacsu, care este bolnav de coxartroza.

O parte a celor care s-au inscris in concursul prezentat de Stefan Banica jr. si Iulia Vantur vor sa le indeplineasca parintilor visul de a-si vedea copiii acasa, intorsi de la munca in strainatate , in timp ce altii vor sa le asigure celor care i-au crescut o batranete fara griji.

Potrivit Click!, in acest sezon de “Dansez pentru tine” se vor intrece opt perechi: Tania Budi si Adrian Muresan, Monica Columbeanu si Andrei Vlad , Radu Valcan si Elena Voscoboinic , Liviu Varciu si Ilaria Cherloaba, Alina Chinie si Stefan Bamboi, jean de la craiova si Sandra Neacsu, Kamara si Iulia Deliu, Andreea Mantea si Daniel Lazar .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului