Vedete din Romania

#dieta detoxifiere #vedete intern #slabit #dieta #stil de vedeta #andreea marin

Cura de detoxifiere a Andreei Marin. Cum isi revine vedeta dupa Sarbatori

Dupa o perioada in care s-a rasfatat cu cozonaci si alte preparate de sezon, Andreea Marin a inceput o cura de detoxifiere. Aceasta doreste sa elimine kilogramele in plus, acumulate in aceasta perioada, dar sa-si refaca si organismul.

Vedete le-a dezvaluit fanelor care sunt trucurile la care apeleaza pentru a-si curata organismul si cum reuseste sa aiba, din nou, o forma de invidiat.

"Buna dimineata, pretuieste viata! Incepe weekendul de detoxifiere, ziua 1. Un pahar cu apa, otet de mere si cateva picaturi de suc de lamaie inainte de masa. Apoi o supa consistenta cu ingrediente din plin pentru gust , am ales ce imi place mai mult, supa de linte cu praz, cu zeama de lamaie, piper, ardei iute uscat, busuioc. Alaturi, biscuiti doar din seminte. Trei zile voi avea doar hrana lichida, dar gatita cu grija, sa contina nutrientii necesari. Voi face si sport, yoga, masaj, terapii complementare, program complex zi de zi. Unde? Intr-un centru specializat destinat detoxifierii, ma grabesc sa prind trenul printre nameti, ma simt ca in copilarie!?", a scris aceasta pe pagina personala de Facebook.

"Dragile mele, dupa sarbatorile de iarna in timpul carora, fireste, nu am rezistat cozonacilor pufosi, placintelor moldovenesti sau sarmalutelor gustoase (nici nu mi-am propus sa resist), stiu ca e timpul sa ma ocup de mine, minte, trup si suflet, pentru ca asta mi-am pus in gand pentru 2017: sa fiu si eu prioritatea mea, chiar daca nu-mi sta in fire, dar e o lectie de viata pe care e timpul s-o invat! Frumusetea, energia pozitiva, sanatatea tin in mare parte si de atitudinea noastra fata de viata, de felul in care stim sa ne pretuim si sa ne iubim si pe noi, fara ca asta sa insemne egoism sau renuntarea la grija pentru cei dragi, la responsabilitatile noastre. Stiti ca sunt un om practic si ca-mi place sa impartasesc ceea ce aflu nou si se dovedeste a fi bun pentru mine. Nu stii niciodata cand acelasi lucru poate fi bun si pentru tine!", a mai scris Andreea.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare