Vedete din Romania

# fiu mirabela dauer # divort vedete #copii vedete #mirabela dauer

Cutremurator. Mesajul dureros al fiului MIrabelei Dauer pentru mama sa

Mirabela Dauer are un fiu in varsta de 40 de ani, care insa nu o recunoaste de mama. Artista a fost separata de fiul ei pe cand acesta avea numai 2 ani si relatia lor s-a deteriorat de la vizita la vizita.

Dupa un mariaj scurt cu Willi Dauer, Mirabela s-a maritat cu regizorul Dan Traian Popovici. Au avut un fiu,  Dan Alexandru Popovici, zis Nanu, s-a născut la câteva zile după cutremurul din 1977.  Casnicia s-a terminat insa destul de repede deoarece, spune artista, sotul era violent, iar relatia cu soacra nu era deloc stralucita. Regizorul a sustinut insa la proces ca sotia l-a inselat intr-unul dintre turneele la mare si ca, mai mult, a prins-o chiar el in pat cu un chitarist. Chiar a adus si martori in acest sens, asa ca instanta i l-a incredintat lui pe Nanu. Atunci acesta avea doar doi ani, scrie Fanatik.ro.

Mirabela l-a revazut 10 ani mai tarziu. Ea sustine ca tatal ei a murit de durere ca si-a pierdut nepotul. „Tatăl meu a parlizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul şi a văzut ce tristă eram, atâta tristreţe a adunat în el…S-a întors cu faţa la perete şi a murit.”, a povestit, la un moment dat artista, potrivit Fanatik.

Alexandru a fost crescut de noua sotie a lui Popovici. Până când Nanu a împlinit 18 ani, Mirabela i-a plătit acestuia pensie alimentară, dar întâlnirile lor erau din ce în ce mai rare. „Eu nu o consider pe Mirabela mama mea, ci o solistă de muzică uşoară care îmi este datoare cu nişte bani”, a declarat Nanu potriit sursei citate. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului