Vedete din Romania

# terorii ale conspiratiei #coronavirus #andreea esca #dan bittman

Dan Bittman, despre infectarea Andreei Esca cu noul coronavirus: "Nu e nimic adevarat acolo”

Dan Bittman, solistul trupei Holograf o ataca dur pe Andreea Esca, dar si intregul trust PRO TV. Acesta sustine ca Andreea Esca si-a inscenat imbolnavirea cu noul coronavirus. Mai mult, acuza trustul PRO ca nu face nimic altceva decat sa sperie lumea cu aceasta boala.

 

Dan Bittman este adeptul teoriei conspiratiei potrivit careia artistii si influencerii sunt platiti sa spuna ca s-au infectat. Acesta nu crede in existenta virusului si a facut de nenumarate ori propaganda pentru nepurtarea mastii de protectie.

"S-au cautat atatea si atatea exemple, au vrut sa gaseasca si in lumea sportului, au vrut sa gaseasca si in lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut sa gaseasca la un moment dat chiar si in lumea asta, a noastra, a artistilor, a cantaretilor... Daca cred ca Andreea Esca si-a inscenat boala? Da, cred ca da! Cred ca nu e nimic adevarat acolo. E parerea mea! E prietena cu mine, dar... parerea mea e ca nu e nimic adevarat.

Am vazut oameni care au trecut prin chestia asta, nu asa se trece si nu asa se revine la stiri, vesela si ferice! Eu cred ca acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau sa ma lupt acum cu PRO TV-ul... Dar in fiecare zi ne toarna cu picatura dezastre peste dezastre si motive sa fim cuminti si sa tacem", a declarat Dan Bittman, potrivit Adevarul.ro.

 

Insa Dan Bittman nu s-a oprit aici, ci a atacat dur si autoritatile pentru masurile luate impotriva raspandirii noului coronavirus.

„Virusul nu cred ca se poate vindeca cu panica. As veni cu un alt mesaj, nu cu mesajele desuete platite de guvern: ca sa ce? Ca sa purtam masca? Inchid pietele? Eu ma mir ca opozitia asta slaba a reusit cat de cat sa mai blocheze ceva, adica închiderea pietelor”, a mai spus Bittman, potrivit sursei citate. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare