Vedete din Romania

#dan diaconescu #arest #film

Dan Diaconescu vrea sa faca un film despre perioada de detentie

Dan Diaconescu si-a propus sa realizeze un film despre perioada in care a stat dupa gratii. Omul de televiziune s-a gandit si unde sa aseze platoul de filmare. Acesta va fi amplasat chiar in celula in care a fost "cazat".

Fiind foarte optimist in ceea ce priveste succesul lungmetrajului sau, Diaconescu a declarat pentru revista Story ca: "Filmul ar avea un mare impact, o sa ia multe premii".

Mai mult decat atat, mogulul a realizat si o schita a celulei pentru a i-o da ulterior scenaristului care va lucra la film. Patronul OTV vrea astfel sa aiba in vedere toate detaliile viitoarei sale pelicule.

Secventele vor fi filmate chiar in celula in care a locuit pentru ceva timp Diaconescu, iar rolurile vor fi jucate de fostii lui colegi de inchisoare: Alba, Marius-taximetristul, Arabu si afaceristul nea Tony, potrivit ziarului Libertatea.

De altfel, mogulul a precizat ca baietii l-au servit ca pe un print cat timp a stat la inchisoare. L-au lasat sa-si aleaga patul, i-au facut cafele si au renuntat chiar la meciurile lor de fotbal pentru ca Diaconescu sa poata urmari OTV-ul.

"Ma întreb ce dracu’ faceam daca nimeream cu altii", a conchis Dan Diaconescu pentru revista Story, citat de Libertatea.

In prezent, patronul OTV-ului este in libertate. Anchetatorii insa ii pregatesc alte doua dosare. Unul dintre acestea este legat de interpreta de muzica populara Cristina Turcu Preda iar, celalalt de omul de afaceri Petre Tardea.

Se pare ca Diaconescu ar fi spus in emisiunea sa ca domna Turcu Preda este amanta fostului lui partener de afaceri, Mihai Nicolae, motiv pentru care artista a depus plangere. In ceea ce-l priveste pe domnul Tardea, mogulul i-ar fi cerut acestuia 114.000 de euro pentru a nu dezvalui secrete compromitatoare din societatea lui.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare