Vedete din Romania

#fault #squash #tenis #dan negru

Dan Negru, avariat rau in timpul unei partide de tenis

Dan Negru a fost accidentat dupa o partida de squash . A fost necesar un minut de neatentie ca antenistul sa se prabuseasca la podea.

Prezentatorul tv este pasionat de tenis, practicand acest sport cu regularitate, vara pe terenul de joc si iarna in sala. Astfel, in fiecare saptamana acesta joaca squash (tenis de sala) impreuna cu amicul lui, Razvan Popescu.

Paparazzii tabloidului Cancan au surprins un astfel de moment dintr-o partida de squash, cand vedeta Antenei 1, dorind sa impresioneze audienta, a sfarsit prin a face cunostiinta cu podeaua.

Acesta si-a luat la un moment dat elan pentru executarea unei scheme specatuloase, insa a calculat prost manevra, s-a invartit in loc si s-a prabusit.

Cazatura a fost atat de severa, incat Dan Negru a reusit sa-si luxeze si o glezna. Acesta s-a vazut nevoit astfel sa incheie partida mai devreme decat termenul stabilit.

Posibil sa-l fi ajuns blestemele blondelor pe care le baga la inaintare saptamanal in fata concurentilor misogini din cadrul show-ului „Te pui cu blondele”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului