Vedete din Romania

#sarcina #sotie #tata #dan negru

Dan Negru va fi tatal unei fetite

Dan Negru va fi tatal unei fetite. Antenistul a aflat zilele trecute ca fiica sa va veni pe lume la sfarsitul lunii februarie, astfel ca a inceput sa faca planuri de amenajare a casei si curtii casei in care locuieste.

Codruta, sotia lui Dan Negru, este insarcinata in lua a treia si va naste sub supravegherea doctorului Bogdan Marinescu , medic la Maternitatea Giulesti . Doctorul Marinescu este recunoscut drept “medicul vedetelor”, pentru ca el a fost cel care a adus pe lume copii precum Ana Violeta Banica , fiica cuplului Andreea Marin Banica si Stefan Banica jr. .

Dan Negru este foarte bucuros ca va avea o fetita si isi ia rolul de parinte foarte in serios. “Sunt absolut convins ca fetita va semana perfect cu mine in primele luni de viata. Va tipa chiar mai tare decat mine. Am copilarit destul, era si timpul sa am si eu un copil. Acum, trebuie sa-i construiesc cainelui un tarc, ca sa nu mai umble liber, prin curte, tot timpul”, a povestit vedeta de la “Te pui cu blondele?”, pentru Click!.

Antenistul si sotia lui s-au declarat superstitiosi din fire, asa ca si-au propus sa nu-i cumpere nimic fetitei pana in momentul in care aceasta se va naste
. Ei nu se grabesc nici cu gasitul unui nume pentru fetita lor si spun ca vor lasa acest lucru pentru ultimele luni dinaintea nasterii.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare