Vedete din Romania

# Dana Savuica divort #vedete intern #dana savuica #showbiz

Dana Savuica recunoaste ca a divortat! Care a fost motivul rupturii

Casnicia de 26 de ani a Danei Savuica cu Razvan Stanciu a luat sfarsit. Daca pana acum divortul era doar un zvon, fostul fotomodel a recunoscut intr-un final divortul.

Vedeta a marturisit ca ruptura dintre ea si partenerul sau de viata nu a fost produsa o alta persoana, ci de faptul ca nu a mai existat chimie intre ei, lucru care a dus la despartire.

"Noi suntem bine, pentru ca avem un copil impreuna, pentru ca suntem buni prieteni, nu conteaza fiecare pe ce drum apuca, noi tot timpul vom avea o legatura afectiva si asta cred eu ca este cel mai important. Ramanem buni prieteni. Eu sunt fata de diplomat si intotdeauna voi lasa loc de buna ziua si consider ca atunci cand ai ceva de impartit sau ai impartit 26 de ani impreuna si ai cladit o familie, case, afaceri si asa mai departe, trebuie sa-ti respecti partenreul, omul cu care ai facut aceste lucruri, si nu are rost sa te gandesti la lucrurile rele si sa le pastrezi pe cele bune.", a declarat Dana Savuica pentru cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului