Vedete din Romania

#adriana bahmuteanu #ana maria prodan #dana savuica #tv #sueta

Dana Savuica se apara de acuzatiile lui Bahmu

Proaspat intoarsa din concediul medical, Adriana Bahmuteanu , a atacat-o pe inlocuitoarea ei temporara Dana Savuica. Suparata ca ajutorul ei nu a fost apreciat, Dana a declarat ca emisiunea "de manele" nu i se potrivea.

Dana Savuica o acuza pe Adriana Bahmuteanu ca face "panarama" prin atacul la adresa ei. Bahmu a spus la Antena 2 ca Dana nu i-a facut bine emisiunii ei "La sueta cu Bahmu", motiv pentru care audienta a scazut. Adriana nu a fost impresionata nici de tentativele inlocuitoarei ei de a creste audienta, iar acum Dana raspunde.

"Am facut un gest de colegialitate, atat. Daca Adriana considera ca asa trebuie sa vorbeasca despre un coleg care i-a facut un bine, este fix problema ei. Singurul lucru real din acuzele pe care mi le aduce este faptul ca emisiunea nu mi se potrivea... era de manele. Formatul acesta a fost gandit pe placul ei, iar eu am incercat doar sa il mentin pe linia de plutire, desi, recunosc, au fost situatii in care nu ma regaseam", a declarat Dana Savuica pentru Cancan.

Ana Maria Prodan , la sueta duminica

Dupa ce a prezentat numai doua editii ale emisiunii " Sueta de duminica ", Dana Savuica a fost inlocuita de catre Ana Maria Prodan. 

Nemultumita de prestatia Danei in timpul saptamanii, Adriana Bahmuteanu a preferat inlocuirea blondei cu fina ei, impresara sportiva Ana Mara Prodan, care nu este straina de televiziune.

Dana Savuica a criticat decizia tardiva, considerand ca impresara ar fi trebuit sa preia emisiunea de la inceput si ca schimbarile lui Bahmuteanu sunt de "panarama".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare