Vedete din Romania

#poze vacanta dani otil #mesaj dani otil #vacanta dani otil #vedete intern #dani otil #showbiz

Dani Otil, mesaj tulburator. Prezentatorul spune tot despre femeia care apare in pozele din vacanta

De cateva zile, publicatiile tabloide l-au "cuplat" pe Dani Otil cu o colega de emisiune. Culmea, totul a pornit, spune prezentatorul, de la un zvon lansat din razbunare de o alta colega!

Un colaj de imagini in care apare si o tanara cu forme foarte frumoase a fost publicat zilele trecute pe Facebook chiar de Dani Otil.

Sursa foto: facebook.com

Toata lumea a facut imediat speculatii cu privire la tanara in compania caruia se afla prezentatorul TV si, imediat, a fost lansata pe piata zvonurilor informatia potrivit careia frumoasa care s-a pozat cu Dani este nimeni alta decat Miruna Lica, cea despre care s-a mai spus anul trecut ca i-ar face ochi dulci "matinalului".

Satul de speculatii, Dani a facut azi lumina printr-o postare pe site-ul sau de socializare.

"Povestea cu Miruna a inceput chiar in redactia de la Neatza. E cea mai mica dintre noi, a fost studenta noastra la IMA si probabil a fost cea mai buna din seria ei. Nu m-am implicat in angajarea ei, pentru ca am principii si nu am vrut sa fiu subiectiv. Colegii mei si producatorul au facut totul. Decizia a fost a lor. Am fost subiectiv insa cu un alt angajat. Se numeste Beatrice Filip. A venit de la stiri, ne cunosteam din Antena si am propus-o colegilor ca reporter", povesteste Dani Otil.

"Nu conteaza cat de buna era ca reporter. Conteaza ca in aceeasi perioada apareau tot felul de articole ciudate in libertatea cu mine sau colegii mei ce contineau date sau elemente pe care le stia doar redactia. A fost usor sa lansam un zvon fals doar pt ea si sa il vedem a doua zi in libertatea ca sa ne dam seama cine e capusa", a continuat Dani, lasand sa se inteleaga ca tanara se transformase intr-o tradatoare.

Citeste si:

3 dive care au vanat barbati cu bani, lasate fara nimic dupa despartire

Otravite cu mercur. 3 vedete care au fost la un pas de moarte

Ce meserie ciudata a avut Stela Popescu in tinerete. Vei ramane uimit!

"Gluma cu Miruna e lansata de ea intr-un soi de razbunare. Ea s-a perpetuat si s-a imbogatit cu prostii pe parcurs. Spun ca e o gluma, pentru ca asa cum am aratat in emisiune, pozele in care colega mea «apare» in vacanta cu mine sunt poze cu o negresa grasuta si cu o brazilianca", isi continua Dani postarea.

El publica si niste imagini in care evidentiaza exact tinerele cu care s-a fotografiat, tocmai pentru a demonstra ca niciuna dintre ele nu e Miruna Lica.

Dani Otil a tinut sa lamureasca si motivul care l-a determinat sa ia atitudine. "Pe unul din aceste site-uri (care au publicat informatia - n.r.) probabil citeste un articol si viitoarea mea iubita. Ea nu ma cunoaste prea bine, pentru ca munceste cand am eu matinal. Dar sigur, din frantura de ziar colorat intelege ca sunt «ocupat». Ba mai mult, intelege ca fac sex la birou", a scris Dani.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare