Vedete din Romania

#mihaela radulescu #showbiz #dani otil #vedete intern # dani infidel

Dani Otil, prins cu mata-n sac! O insala sau nu pe MIhaela Radulescu?

In timp ce Mihaela Radulescu organizeaza evenimente caritabile la Monaco, Dani Otil isi petrece serile in Centrul Vechi al Capitalei. Si nu oricum, ci in compania unei superbe tinere colaboratoare! 

Relatia dintre Dani si Mihaela, desfasurata de multe ori "intre doua avioane" dupa cum marturisea chiar diva, este din nou pusa sub semnul intrebarii. Paparazzi Wowbiz l-au surprins pe prezentator in Centrul Vechi al Capitalei alaturi de o bruneta, iar comportamentul lui Dani a ridicat semne de intrebare astfel incat apare intrebarea: sa aiba antenistul o idilla cu frumoasa Miruna? 

Luat la intrebari, Dani a precizat ca femeia cu care a fost in Centrul Vechi este o colega sa, reporter la matinalul "Neatza". Ceea ce a omis insa Dani sa spuna au dezvaluit colegii de trust. Potrivit unei surse din cadrul Antena 1, Dani Otil nu ar fi chiar indiferent fata de tanara, pe numele sau Miruna Lica. Se pare ca intre cei doi exista o atractie, pe care nu se feresc sa o afiseze atunci cand sunt la serviciu. 

"Se sorb din priviri, pur si simplu. Glumesc tot timpul, se poarta ca si cum s-ar sti de o viata. Pe aici se aude ca flirturile dintre ei au inceput din noiembrie si ca Miruna a fost cea care a facut primul pas. Culmea este ca Dani le-a acceptat, desi el a refuzat pana avansurile oricarei alte femei. Toti l-au apreciat de-a lungul timpului pentru fidelitatea lui fata de Mihaela Radulescu, desi aceasta i-a spus clar in repetate randuri ca nu vor forma niciodata o familie", a declarat o sursa din cadrul Intact pentru cancan.ro. 

Cine este misterioasa Miruna?

Miruna Lica are 22 de ani si este din Medgidia. Ea lucreaza ca reporter in cadrul emisiunii moderate de Dani Otil si este pasionata de sport si tine foarte mult la felul in care arata, de aceea anul trecut si-a facut o operatie de marire a bustului. De asemenea, Miruna Lica a fost eleva lui Dani Otil la scoala de televiziune a grupului Intact. Dupa absolvirea acesteia, pustoaica a fost luata „in practica” la emisiunea de noapte a Antenei 1, unde si-a facut veacul timp de cateva luni. Redactia emisiunii este practic usa-n usa cu redactia show-ului lui Otil, asa ca cei doi se puteau vedea „intamplator” in fiecare zi. La un moment dat, ea avut cateva neintelegeri cu superiorii ei si a preferat sa plece. Culmea e ca a doua zi, ea era angajata cu acte in regula in echipa de la Neata, relateaza wowbiz.ro.

Dani Otil are o relatie cu realizatoarea TV Mihaela Radulescu de sase ani. Gurile rele sustin insa ca acestia a avea probleme de mai bine de un an si ca in ultima perioada cei doi s-au tot despartit si impacat. De curand, Mihaela a marturisit ca povestea de dragoste cu Dani, desi supusa probei distantei, rezista si ca nu are nevoie de un pat comun si de o hartie pentru a simti ca este intr-o relatie. Mai mult, ea spune ca ori de cate ori i se face dor, se suie in avion si-si viziteaza iubitul. 

In plus, de curand, Mihaela Radulescu a acceptat sa fie noul jurat al emisiunii "Romanii au talent", asa ca, din luna octombrie, va veni tot mai des in Romania, si, implicit, se va vedea mai mult cu Dani Otil. 

CITESTE SI: Mihaela Radulescu a pus ochii la Monaco pe...

Spune-mi ce culoare iti place si-ti spun ce defecte ai 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului