Vedete din Romania

#mihaela radulescu #dani otil #monaco #relatie #blog #tv

Dani Otil, rugat sa nu o lase pe Mihaela sa plece

Majoritatea comentariilor de pe blogul personal al lui Dani Otil sunt dedicate Mihaelei Radulescu. Multi dintre cei care isi exprima parerea il roaga pe Dani sa nu o lase pe Mihaela sa plece din Romania si din televiziune.

Suporterii Mihaelei si-au gasit refugiul pe blogul lui Dani, unde diva a scris multe comentarii pentru iubitul ei. Mihaela Radulescu nu pare insa induplecata de rugamintile fanilor de a ramane.

Starea lui Dani Otil nu ramane ascunsa pentru fanii care observa mahniti tristetea lui Dani din ultimele saptamani si il indeamna sa lupte pentru iubire si sa nu o lase sa plece. Dani a vizitat-o mai mult in ultima vreme pe Mihaela, sustine Cancan, dar inca nu se stie nimic despre viitorul relatiei lor odata cu plecarea ei din tara.

Mihaela: "Nu mai vreau sa fiu judecata de nimeni"

Fiecare emisiune noua " Duminica in familie " este o ocazie pentru ca Mihaela sa evite subiectul plecarii, dar sa accepte in cele din urma sa vorbeasca despre asta. Ea nu a spus inca nimic despre soarta relatiei ei cu Dani, dar continua sa explice motivele care au dus-o la ideea plecarii.

"Am vazut cum sufera parintii mei, nepoata mea si, pentru prima oara de cand fac televiziune, am vazut lacrimi in ochii bunicii mele. Cand nu te simti bine intr-o viata pleci si iti vezi de drumul tau. Ma doare sa vad ca in tara asta, daca vrei sa faci lucruri bune, si eu am facut, esti atacat. Aici sunt din ce in ce mai multi cei care facem diverse meserii si din ce in ce mai putin oameni", a explicat Mihaela Radulescu.

 

Citeste si

Se muta Dani Otil la Monaco?

Mihaela Radulescu isi cauta o succesoare

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare