Vedete din Romania

#tricou #mihaela radulescu #craciun #austria #dani #imprimeu #sexy #motociclist

Dani pe sanii Mihaelei Radulescu?

Relatia cu Dani Otil i-a adus Mihaelei Radulescu, in afara de suflul de tinerete, si un stil nonconformist in materie de vestimentatie. Daca a inceput prin a-i purta lui Dani hainele, printre care blugi si vestitele fesuri, Mihaela prefera acum sa apara in emisiunea sa cu tricouri cu imprimeuri sugestive.

La editia de Craciun a emisiunii " Duminica in familie ", Mihaela Radulescu a purtat un tricou sexy, mulat pe corp, pe care trona pe piept un motociclist, invitatii speculand ca prezentatoarea si-a pus pe sani chiar o imagine cu iubitul sau, arata Click.

Totusi, Mihaela insa s-a abtinut sa ofere un raspuns la aceasta intrebare, ea lasand carcotasii sa cleveteasca mai departe pe marginea acestui subiect controversat. Dragostea dintre Mihaelea Radulescu si Dani Otil pare fara limite si la propriu si la figurat. Pentru ca se iubesc foarte mult, dupa Sarbatorile de iarna, vedeta matinalului de la Antena 1 ajunge in Austria, acolo unde il astepta Mihaela.

Mihaela Radulescu petrece Craciunul in Austria, la Kitzbuhel , pentru a face Sarbatorile de iarna alaturi de fiul ei, Ayan, insotiti si de fostul sot, Elan Schwartzenberg . Dani a facut Craciunul la Resita, acolo unde era asteptat de toata familia, iar in primele zile din 2009 va pleca in Austria, unde are deja inchiriata o camera cocheta in Solden, o statiune montana superba, aflata la doar 176 kilometri de Kitzbuhel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare