Vedete din Romania

#daniela crudu #mihai costea #iubit daniela crudu

Daniela Crudu s-a despartit de iubit

Asistenta de la "Un show pacatos", Daniela Crudu a dezvaluit miercuri seara ca a pus punct relatiei sale cu fotbalistul Mihai Costea . Vedeta, cu ochii in lacrimi a dezvaluit motivele care au stat la baza acestei decizii, intr-un interviu la Antena 1.

"Mie imi pare rau, doar ca nu vreau sa-i distrug cariera! Am fost tot timpul cuminti, nu au aparut niciodata poze compromitatoare cu noi. Este un om cuminte, linistit doarme tot timpul. Nu a ieist niciodata si doar pentru lucrul asta sa i se intample asa! Chiar am decis sa ne despartim! Si ma doare, ca ne iubim!, a declarat Cruduta, vizibil afectata.

Hotararea Danielei a venit intr-un moment in care lucrurile mergeau destul de prost in cariera lui Mihai Costea . El nu a fost inclus in lotul Stelei in meciul cu Astra, pentru ca a mers cu iubita in club, in loc sa stea in cantonament.

Exista voci care sustin ca despartirea dintre Daniela Crudu Si fotbalist a fost provocata de episoadele de violenta si gelozie ale lui Costea.

"Una e sa zici 'il las pentru ca nu-l mai suport si nu mai suport certurile lui si nu vreau sa se repete' si alta e'pentru binele lui'", a subliniat Giovani becali , impresarul lui Costea.

Sursa foto: boncafe.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare