Vedete din Romania

# Daniela Gyorfi covid #daniela gyorfi

Daniela Gyorfi a fost infectata cu COVID-19: "M-a durut capul ingrozitor, carnea de pe mine"


Daniela Gyorfi a dezvaluit ca a fost infectata cu coronavirus anul trecut, la inceputul pandemiei. A avut simptome destul de severe si si-a dat seama rapid ca este infectata cu noul virus, de aceea nici nu si-a mai facut un test.

“Undeva prin noiembrie am fost bolnavă.  A fost ca un fel de răceală. De data aceasta, m-a durut carnea pe mine. Am făcut temperatură două zile, frisoane. Mi-am dat seama că am Covid dimineața, când nu am mai simțit mirosul de cafea. M-a durut capul îngrozitor, carnea de pe mine.  Nu am făcut testul, eram convinsă că am.

Am luat tratament special pentru Covid. Nu am avut tuse sau probleme de respirație. Am avut o formă relativ ușoară. Nu a fost o formă foarte gravă. Nu am avut nevoie de spitalizare. Am stat apoi două săptămâni acasă.  Nu am intrat în panică pentru că am putut să respir. M-am refăcut un pic mai greu” , a declarat Daniela Gyorfi.

Cântăreața a spus că fiica ei nu a fost infectată şi nici soțul ei nu a contractat virusul COVID-19.  ”Eu dorm cu fiica mea, Maria, în pat, dar ea nu a luat.  George nu a avut nici el. George și-a făcut testul acum, recent, când și-a făcut implant de păr, dar a ieșit negativ. George a luat și el tratament odată cu mine. Acum suntem ok.  Până în vară eu nici nu am crezut în acest Covid. Până nu ai, nu crezi. Eu sunt de acord cu vaccinul”, a concluzionat artista la Antena 1.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului