Vedete din Romania

Daniela Gyorfi a reusit sa-si convinga mama sa renunte la fumat

Dupa lupte “seculare”, Daniela Gyorfi a reusit sa-si convinga fumat , dupa ce, vreme de treizeci de ani, a consumat cate trei pachete pe zi. Decizia de a pune capat acestui viciu a fost luata in urma unui acces de tuse , pe care mama vedetei l-a suferit in urma cu doar cateva saptamani, relateaza Click.

Solista are o relatie speciala cu mama sa, Anica, imobilizata la pat de mai bine de douazeci de ani, in urma unui accident stupid. Fericirea Danielei a fost de multe ori umbrita de starea de sanatate subreda a mamei sale, ea fiind chiar nevoita, la un moment dat, sa-si amane nunta din cauza acestui necaz.

Si, tocmai pentru a mai uita de aceasta cumplita boala, mama Danielei obisnuia sa-si verse amarul in tigari. Solista a incercat in repetate randuri sa-si convinga mama sa renunte la acest viciu, insa insistentele sale au fost, de fiecare data, in zadar. Asta pana in urma cu doar cateva saptamani, cand mama Danielei s-a hotarat sa spuna stop tigarilor.

“Nu-mi vine sa cred ca minunea s-a intamplat. Cand ma gandesc cat m-am rugat de ea, iar acum s-a hotarat brusc. Oricum, mie nu-mi ramane decat sa ma bucur”, a declarat cantareata, pentru Click!.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare