Vedete din Romania

#Daniela Gyorfi bani #Daniela Gyorfi faliment #vedete intern #showbiz #daniela gyorfi

Daniela Gyorfi: “Daca nu am 1.000-1.5000 lei in buzunar, intru in panica”

La 2 doi ani de la moartea mamei sale, gurile rele o declara falimentara pe Daniela Gyorfi. Intrebata despre aceasta situatie, vedeta a dat din casa.

 

"Niciodata nu am fost bogata. Bogatia pe care mi-a lasat-o mama mea sunt dragostea, respectul. Am apartamentele, doua masini. Artistii nu sunt atat de bogati pe cat par. Mama mea nu m-a lasat cu milioane de euro sau sute de mii de euro. Ceea ce mi-a lasat este si trebuie sa primesc sunt 300 mp de teren in sectorul 3 al Capitalei, la Ambroziei, care valoreaza ceva. Restul, nu sunt nici un om sarac, nici bogat. Sunt un om care nu are datorii. Stau chiar bine, sunt OK. Nu sunt un om foarte bogat, ci OK. Nu beau, nu ma droghez. Nici macar nu fumez. Nu vand apartamentele pe care le am. Daca ma cauti in portofel zi de zi, eu nu sunt un om sarac. Om sarac inseamna sa nu ai ce sa mananci, sa nu ai masina”, a spus Daniela Gyorfi in cadrul emisiunii "Necenzurat". 

Vedeta a recunoscut ca nu se preocupa de cheltuieli atunci cand mama sa era in viata.

“Eu am o familie, il am pe George, am un copil, am catelul, o am pe doamna Lemuta. Nu cersesc la nimeni. Eu am investit foarte mult in mama mea: medicamente, saltele,  operatii etc. Dar am avut o mama extrem de puternica, luptatoare si atunci eu nu eram atat de chibzuita. Cat traia mama, eu nu ma preocupam de cheltuieli. Acum, ca nu mai este ea, avem de platit gradinita, rate, facturi. Eu sunt un om cheltuitor. Eu daca nu am 1.000-1.500 lei in buzunar intru in panica, zic ca nu am bani", a declarat Daniela Gyorfi .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare