Vedete din Romania

#daniela gyorfi #sani #bust #implanturi

Daniela Gyorfi si-a dorit dintotdeauna sani mai mari

Daniela Gyorfi nu a ascuns niciodata numeroasele operatii estetice pe care le-a suferit de-a lungul anilor. Cel mai important lucru pentru ea au fost sanii. Inainte sa recurga la implanturi cu silicon , cantareata a folosit si sosete pentru a-si mari bustul.

Daniela a suferit inca din adolescenta din cauza bustului ei. Inainte sa existe in Romania optiunea implanturilor de silicon, ea a apelat la o solutie clasica, folosita de multe femei inaintea ei. 

In 1991, cantareata a participat la Festivalul de muzica usoara Mamaia. Pentru ca tinuta aleasa era foarte decoltata, Daniela a ales sa isi suplimenteze bustul cu o pereche de sosete. Acestea i-au purtat noroc Danielei si a castigat premiul al doilea la Sectiunea Interpretare.

"Voiam si eu sani mai mari, asa ca mi-a trecut prin minte sa imi pun niste sosete in sutien. Efectul a fost garantat. Trebuia sa imbrac pentru acel eveniment o bustiera mult prea larga si am fost nevoita sa o umplu cu ceva!", a spus Daniela pentru Click!

Dupa ce operatiile de implant mamar au inceput sa fie facute si in Romania, Daniela a fost una dintre primele cliente. Din pacate rezultatele primei operatii nu au fost satisfacatoare si cantareata a suferit si alte proceduri ulterioare pentru rectificare si inlocuire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare