Vedete din Romania

#elena ionescu boala #elena ionescu

De ce boala sufera Elena Ionescu, castigatoarea Survivor

Elena Ionescu a castigat competita Survivor. Desi foarte multi concurenti au slabit in cadrul concursului, Elena Ionescu s-a ingrasat in perioada petrecuta in Republica Dominicana.

Vedeta a tinut insa sa precizeze ca nu din cauza faptul ca a mancat mai mult in aceasta perioada, ci din cauza unei dereglari hormonale grave.

Castigatoarea Survivor a marturisit ca acasa obisnuieste sa faca sport si nici chiar in perioada sarcinii nu s-a ingrasat. A clarificat faptul ca nu alimentatia a fost problema, ci dereglarile care i-au dat peste cap organismul.

”Am vazut ca foarte multi v-ati mirat ca m-am ingrasat la Survivor. Ei, bine, sa stiti ca nu e din pricina mancarii. Este vorba de o problema hormonala care se intampla, am inteles eu, frecvent, celor care merg in astfel de competitii, chiar si la Survivor. Este o dereglare pe care nu pot s-o gestionezi… Atunci cand corpul nu mai mananca foarte mult timp si castiga niste recompense ca cele pe care le castigam noi, evident ca exisatu niste socuri pe care noi le dadeam organismului.

Tot din aceasta problema nu am mai avut ”perioada” (menstruatie n.r.). ”Perioada” mea nu a mai venit de 4 luni de zile. E foarte greu sa spun din pricina caror motive, dar probabil ca toate acestea s-au cumulat, s-au adunat si s-a ajuns la aceasta problema pe care astazi o am. Nu stiu daca stiti, eu sunt foarte activa si fac sport pentru mine, in primul rand, pentru sanatate. Inclusiv cand eram insarcinata cu beblusul meu faceam foarte mult sport si eram la aceleasi kilograme pe care le am acum”, a spus Elena Ionescu pe vlogul sau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare