Vedete din Romania

#copil Andreea Mantea #nastere Andreea Mantea #vedete intern #andreea mantea #showbiz

De ce refuza Andreea Mantea sa paraseasca clinica unde a platit 10.000 de lei pentru nastere

Miercuri, 27 mai, a fost cea mai fericita zi din viata Andreei Mantea. Vedeta l-a adus pe lume pe primul sau copil, care a primit nota 10 la nastere. Cezariana a decurs cum nu se putea mai bine pentru amandoi, dovada ca prezentatoarea tv a facut declaratii in direct la doar cateva ore dupa nastere.


Micutul David Andrei a fost nerabdator sa faca cunostinta cu mama sa, astfel ca nasterea a fost devansata. Dar acest lucru nu inseamna ca Andreea Mantea isi va duce in weekend baietelul acasa.

Eu eram programata sa nasc mai incolo, insa el si-a dorit sa iasa si dupa o discutie cu medicul meu, ne-am hotarat amandoi sa facem operatia miercuri. A trecut repede toata operatia, am avut unele dureri, normale dupa acest procedeu, dar fericirea pe care o traiesc acum compenseaza orice chin. Cred ca mai stam si weekendul acesta internati. In mod normal trebuia sa iesim, dar o sa mai stam. Vreau sa mai invat cate ceva de la medicul meu si de la persoanele care se ocupa de noi", a mai declarat vedeta.

Motivul prelungirii sederii brunetei in maternitatea privata, pentru care vedete a scos din buzunar 10.000 de lei, ar putea fi faptul ca a decis sa fie mama singura, intrucat ea si Cristi Mitrea, tatal copilului, s-au despartit in urma cu cateva luni.

Intrebata de Mirela Boureanu Vaida depre Cristi Mitrea in ziua in care a nascut, Andreea Mantea i-a marturisit ca nu vrea sa vorbeasca despre lucruri urate intr-o zi atat de frumoasa. “Nu e cazul si nu vreau sa vorbim despre lucruri urate”. “Ma vezi pe mine trista? Sunt cea mai fericita!”, a precizat Mantea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare