Vedete din Romania

#craciun #sanatate #mihai constantinescu #dieta

De Craciun, Mihai Constantinescu inlocuieste sarmaua cu salata

Dupa o operatie la inima si un infarct, Mihai Constantinescu s-a hotarat sa fie mult mai atent cu sanatatea si implicit cu alimentatia sa. Astfel ca de Craciun, cantaretul si iubita lui, Simona, vor avea pe masa salata si sucuri naturale din mere, morcovi si portocale.

La recomandarea doctorilor, Simona care il iubeste foarte mult pe cantaret, a eliminat definitiv din dieta acestuia mancarile grele, prajelile, dulciurile si bauturile carbogazoase.

De asemenea, chiar daca vine Craciunul, moment in care se mananca sarmale , carnati , caltabosi si alte produse grele pentru stomac, Simona este hotarata sa le inlocuiasca cu salate si fructe.

"Mi-am propus sa am si mai multa grija de el si sa ma asigur ca nu se va mai ajunge aici. O sa stau cu ochii pe Mihai si voi supraveghea tot ce mananca. Ii voi gati eu mancaruri proaspete, fara grasimi si vom evita sa mai iesim la restaurant. Eu stiu cel mai bine ce ingrediente folosesc si cum ii prepar mancarea.", a explicat Simona pentru Gardianul.

"Noi nu ne omoram nici pana acum cu prajeli, ciorbe grase si alte preparate de genul acesta care sunt interzise cardiacilor, insa de acum incolo vom avea si mai multa grija de sanatatea noastra. Ne vom axa mai mult pe salate usoare, fructe, legume si sucuri naturale, facute in casa, din mere, morcovi, portocale! Tot asta vom manca si de Craciun, nici vorba de sarmale si carnati!", a mai spus aceasta.

Mihai Constantinescu si iubita lui, Simona, vor petrece sarbatorile acasa, in linstea caminului conjugal. "Nu plecam nicaieri pentru ca Mihai are nevoie de odihna. Cat de curand vom cumpara si un bradut, Mihai vrea neaparat unul in ghiveci, il impodobim si ramanem la noi acasa!", a detaliat Simona pentru aceeasi publicatie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului