Vedete din Romania

#vedete la cratita #vedete intern #adelina_chivu #showbiz #nicoleta luciu

De pe scena, la cratita. 4 dive care s-au retras si au devenit gospodine

Cand publicul bate in retragere, si vedetele se vad nevoite sa se reprofileze. Astfel ca multe dintre divele scenei ajung gospodine cu norma intreaga.

Nicoleta Luciu



S-au dus vremurile cand Nicoleta Luciu facea furori in pictoriale sexy sau ca asistenta in emisiuni TV. Mama a patru copii, bruneta a facut tot posibilul sa isi reintre rapid in forma. Si-a recapatat silueta care a consacrat-o, dar cu toate acestea contractele nu au mai curs ca odinioara.

Cum nici cu actoria, nici cu televiziunea sau cu muzica nu a avut prea mult succes in ultima vreme, Nicoleta a decis sa se retraga, impreuna cu copiii, la Miercurea Ciuc, acolo unde sotul sau, Zsolt Csergo, are o casa mare, dar si o multime de afaceri. Diva s-a transformat in casnica perfecta, rasfatandu-si familia cu preparate culinare care mai de care mai sofisticate.

CITESTE SI:

Printul George va avea o surioara! Ce nume i-au ales Kate si William
Daniela Crudu, acuzata de prostitutie de lux
Gica Hagi implineste astazi 50 de ani. Povestea nestiuta a "Regelui"

Sanda Ladosi

Sursa foto: libertatea.ro

Cariera Sandei Ladosi a intrat de cativa ani intr-un con de umbra. Sotul sau a avut probleme cu legea, apoi a aflat despre el ca are grave probleme medicale. Asa ca blonda s-a transformat dintr-o data in mama si tata pentru cei doi copii ai sai, neglijandu-si activitatea muzicala.

Nici de imaginea sexy cu care isi obisnuise fanii nu s-a mai preocupat, ea devenind, din cantareata vedeta mai degraba o gospodina clasica. "Am o fata care ma ajuta cu copiii, dar ea nu m-ar putea inlocui niciodata. Eu fac mancare, eu sunt cea care o procur, organizez casa, duc si iau copiii de la scoala si gradinita, ma ocup sa-si faca temele. Cand am renuntat la cariera mea, mi-am asumat acest lucru", a declarat artista pentru Libertatea.

Adelina Chivu

Sursa foto: libertatea.ro

Adelina Chivu are o casatorie fericita si doua fiice mari si frumoase cu care orice parinte s-ar lauda. Fosta prezentatoare de stiri sportive s-a lasat insa de televiziune in clipa in care s-a casatorit cu fotbalistul Cristian Chivu si s-a aplecat asupra cresterii celor doi copii. Desi are doar 33 de ani, bruneta, care in urma cu cativa ani buni facea furori la Milano la bratul sotului ei, a inceput sa isi neglijeze aspectul fizic si sa iasa tot mai rar in lume.

Catalina Niculae

Sursa foto: ele.ro

Cariera Catalinei Niculae a fost destul de scurta. Chiar daca a avut succes inca de cand era o pustoaica si juca in serialul "La Bloc", tanara actrita s-a retras rapid din lumina reflectoarelor. In cazul ei, decizia a fost luata dupa ce a aflat diagnosticul pus fiicei sale, care sufera de o maladie rara si care are nevoie de supraveghere permanenta.

Sursa foto: bumbutz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare