Vedete din Romania

#vedete extern #vedete intern #concert robbie williams #showbiz #robbie williams #delia

Delia, “agatata” de Robbie Williams pe internet!

Inca de la sfarsitul lunii iunie s-a aflat ca Delia va canta in deschiderea concertului pe care Robbie Williams il va sustine in Capitala peste doua zile! Ce nu se stia insa este modul cum i-a fost facuta propunerea, in conditiile in care Delia il va cunoaste personal pe cantaretul britanic de abia vineri. 

Membrii echipei lui Robbie Williams au ales-o pe Delia sa cante pe aceeasi scena cu artistul dupa ce au vizionat mai multe piese de-ale cantaretei, precum si secvente din concertul pe care ea l-a sustinut la Sala Palatului. Negocierile au avut insa loc cu sotul vedetei, Razvan Munteanu, impresarul artistei. “Organizatorii ne-au contactat la cererea staff-ului lui Robbie Williams”, a marturisit chiar artista.

Delia si-a luat in serios rolul si, desi ocupata cu auditiile de la “X Factor”, unde este jurata, se pregateste intens pentru concertul pe care-l va sustine in Piata Constitutiei. “Am facut si fac repetitii cu bandul meu, chiar daca am zilnic filmari, de dimineata pana seara. Show-ul va fi unul tipic mie, la fel si tinutele, dar nu vreau sa stric surprizele”, a spus Delia, scrie libertatea.ro.

“Sunt fana lui”

Pentru Delia, aceasta colaborare "mi se pare ceva 'astronomic', daca pot sa ma exprima asa, e ca un vis intim implinit".

"Pentru mine, Robbie Williams este un reper. Cine nu a suferit pe 'Come Undone', cine nu stie toate cuvintele din 'Angels', cine nu a dansat pana in zori pe 'Feel'? Pot spune ca sunt fana lui, este o persoana creativa si versatila. Imi place pana si conceptul lui de swing, am vazut de multe ori show-ul din Albert Hall", a declarat Delia in urma cu o luna.

Pretentii de vedeta

La fiecare concert din turneul “Let Me EntertainY you”, artistul britanic are cerinte clare: in culise - o camera pentru masaj si una pentru relaxare, dar si si o incapere special amenajata pentru jocurile pe X-box, iar peste tot trebuie sa predomine culorile mov si cafeniu. De asemenea, el le cere organizatorilor guma de mestecat cu diferite arome, 280 de prosoape, mancare sanatoasa si vegana, patru ziare britanice diferite, 24 de gogosi, 16 litri de lapte, un kilogram de ciuperci, 50 de kilograme de gheata si 48 de oua. Robbie Williams este insotit, de obicei, de opt manageri, sase bodyguarzi, sase bucatari, make-up artist, antrenor personal si maseur personal, scrie libertatea.ro.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului