Vedete din Romania

Delia Matache a primit un set de lenjerie initima

Cantareata si-a sarbatorit ziua de nastere, vineri seara, intr-un club de noapte din Capitala, alaturi de iubitul ei, Matteo, si de o multime de prieteni din bransa, povesteste Cancan. Pentru a-i cruta de framantari pe amicii ei care nu stiau ce sa ii daruiasca, Delia Matache le-a sugerat celor mai multi dintre ei sa ii aduca cate un parfum , pentru a-si completa colectia si asa impresionanta pe care o avea acasa.

Un set de lenjerie intima

In conditiile in care pana si iubitul ei, Matteo, i-a adus tot un parfum, fratele mai mic al lui Marius Moga, Iulian, a venit cu un dar inedit. Tanarul regizor i-a facut cadou Deliei un set de lenjerie intima , motivand alegerea prin faptul ca a dorit sa faca un dar de care sa se bucure atat cantareata, cat si iubitul ei.

Delia si Matteo sunt aprope de nunta

La ziua blondei au mai fost prezenti Andreea Banica si iubitul ei, Lucian Mitrea , Cream, Cristina de la Impact si Connect-R , care a lasat sa se inteleaga ca Delia si Matteo se afla foarte aproape de nunta. "Nu pot sa spun decat ca o sa cant la nunta lor. Nu vreau sa dau mai multe detalii, dar nu va fi anul acesta", a declarat usor euforic cantaretul. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro felicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare