Vedete din Romania

#ipostaze indecente #cuplu #cantareata #mateo #delia matache

Delia: "Nu-l mai scap din ochi pe Matteo!"

De ce i-a fost frica lui Matteo, de aia nu a scapat! Delia a revenit de pe Litoral luni seara, pentru o sedinta-fulger cu usile inchise, cu scopul de a-i cere socoteala iubitului ei pentru pozele aparute luni in Click!

 

El a avut ghinionul sa fie surprins, sambata seara, de fotoreporterii nostri, in fata Clubului Twice din Bucuresti, in ipostaze indecente cu o necunoscuta al carei bust il rivalizeaza lesne pe cel al Pamelei Anderson.

Delia a fost atat de nervoasa din cauza fotografiilor cu Matteo incat, timp de doua zile, nici ca a dorit sa faca vreun comentariu in presa.

Totusi, ieri, cand lucrurile s-au mai linistit, ea a gasit puterea sa ne povesteasca cum si-a pedepsit iubitul, pentru imprudenta de a se lasa pipait de o necunoscuta, si careia, ce-i drept, acesta i-a cam dat apa la moara:

“Cand am vazut pozele m-am enervat rau de tot, cred ca orice femeie ar fi reactionat la fel”, ne-a spus Delia. Desi cunoscuta ca avand un caracter vulcanic, cantareata ii tine acum partea lui Matteo, care, din spusele sale, numai el stie, saracul, prin ce calvar a trecut zilele astea:

“Am revenit luni seara in Bucuresti ca sa lamurim lucrurile. M-am mai fript de cateva ori cu barbatii si nu mai vreau sa sufar. Matteo mi-a explicat ca pe fata o stie de un an si ca sunt doar amici. L-am crezut, caci am incredere in el. Insa, l-am sfatuit sa fie mai atent cum se comporta in public cu femeile, caci gesturile lui pot fi interpretate. Oricum, sunt cu ochii pe el. Noi nu locuim impreuna, asa ca luni n-am dormit la el acasa”, a declarat Delia, pentru Click!

(continuarea in Click)

 Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare