Vedete din Romania

#adrenalina vedete #adrenalina #jocuri de noroc #liviu varciu #showbiz #victor piturca #viorel lis #vedete intern

Dependenta sau doar adrenalina? 5 vedete impatimite dupa jocurile de noroc

Jocurile de noroc pot fi la fel de daunatoare ca si drogurile! Viciul castigului rapid la cazinouri sau chiar la celebrele "pacanele" a cuprins si o multime de vedete. Si s-au destramat casnicii din pricina acestor patimi.

Catalin Crisan

Catalin Crisan este protagonistul unui adevarat scandal, dupa ce a anuntat ca divorteaza si de cea de-a doua sotie. Tot mai multe adevaruri dureroase ies la iveala. Se vorbeste ca artistul ar fi dependent de castigurile nemuncite. "Am auzit ca ar avea probleme grave cu jocurile de noroc. Ar fi cazut in patima asta a pokerului. In anturajul lui nu mai este un secret pentru nimeni ca are datorii uriase la jocurile de noroc. Se aude ca ar fi vorba de peste 20.000 de euro. Acesta ar fi si motivul pentru care sotia sa a decis sa divorteze. Femeia a ajuns la capatul puterilor", a declarat un apropiat al artistului, pentru cancan.ro.

Citeste si:

Monica Gabor il lasa pe chinez si se intoarce in Romania? Irinel Columbeanu spune tot!

Noua Angelina Jolie este o romanca! Asemanare incredibila

Inca un jurat de la "Romanii au talent" a parasit Pro TV!

Ben Affleck

Tot pasiunea pentru jocurile de noroc, dar si patima drogurilor l-ar fi impins recent pe marginea prapastiei si pe actorul american Ben Affleck. Satula sa ii suporte in continuare modul distructiv de a-si trai viata, sotia sa, Jennifer Garner, cea cu care este impreuna de 10 ani, l-a parasit si este pe punctul de a intenta un divort. Ben Affleck a strans in pana acum 75 de milioane de dolari din filmele in care a jucat, bani suficienti pentru a putea juca in cazinouri fara grija.

Viorel Lis

Imaginile cu Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, la "pacanele" au ajuns de notorietate. Explicatia lui a fost atunci ca nu mizeaza pe sume mari, cel mult 100 de lei pe zi, si ca face acest lucru din plictiseala. Sotia sa, Oana, si-a propus chiar sa ii cumpere un aparat slot machine, ca sa fie sigura ca nu risipeste prea multi bani.

Victor Piturca

De departe, unul dintre cei mai impatimiti jucatori la jocurile de noroc de la noi este Victor Piturca. "Imi place sa joc la cazinou. Nu sunt bautor, dar joc poker si alte jocuri de noroc", a afirmat, in urma cu cativa ani, actualul selectioner al Nationalei, dupa ce a fost acuzat de Gigi Becali ca a trisat de multe ori folosindu-se de o camera de filmat minuscula.

Liviu Varciu

Liviu Varciu, prezentatorul unor emisiuni concurs precum "Roata norocului" sau "Deschide camera comorilor", nu este nici el deloc strain jocurilor cu miza. El a fost surprins in timp ce juca la un cazino si, culmea, a si castigat 750 de lei.

Sursa foto: 2nh.ru, jurnalul.ro, libertatea.ro, nydailynews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului