Vedete din Romania

#showbiz #gabriela cristea #divorturi vedete #bianca dragusanu #vedete intern #afaceri vedete

Despartire cu noroc. Ce afaceri banoase fac vedetele dupa divort

Divortul este o piatra de incercare grea pentru oricine, nu doar pentru vedete. Se pare insa ca unii se mobilizeaza mai repede dupa un astfel de eveniment si pornesc cu mai mult spor in afaceri. Iata care sunt vedetele pe care separarea le-a facut sa se apuce de business-uri.

Valentina Pelinel a dat lovitura la New York



Frumoasa Valentina Pelinel nu mai sufera dupa despartirea de sotul sau, Cristian Boureanu. Sau cel putin pare ca a gasit cu ce sa se trateze. S-a apucat de creat bijuterii! Fostul fotomodel a lansat deja, impreuna cu o buna prietena, o linie de bijuterii unicat pe care le comercializeaza atat peste Ocean, cat si in Romania.

"Madalina Flusberg locuieste de mica in America si stie foarte bine domeniul. Ea creeaza bijuterii de foarte mult timp. impreuna am vrut sa facem altceva. Asa ca ne-am pus mintea la contributie si am lansat o linie de bijuterii din piele, matase, dantela, broderii si pietre Swarovsky. Eu am ales materialele si pietricelele, fiind adepta culorilor tari, rosu, verde, iar Madalina s-a ocupat de partea tehnica, de lipit si cusut. Rezultatul a fost o colectie interesanta cu care am atras imediat atentia. Ce sa spun, sunt foarte incantata, sunt in lumea mea creativa!", a declarat Valentina Pelinel pentru click.ro.

Sursa foto: //shop.flusberg.com

Colierele sunt piese unicat, lucrate manual dintr-o combinatie de dantela, catifea si cristale Swarovski, si costa de la 200 de euro in sus.

Citeste si:

Celia a devenit mamica!

Top 5 vedete certate cu apa si sapunul

 


Bianca Dragusanu, bani din extensii de par

 

 


Sursa foto: starclub.ro

Daca afacerea cu haine nu prea a inregistrat mare succes, dupa despartirea de Victor Slav, Bianca Dragusanu s-a aratat hotarata sa dea lovitura pe o nisa mai putin abordata la noi in tara: extensiile de par. Astfel, roscata a pus recent pe picioare, impreuna cu prietena ei Lavinia Jurca, o alta afacere. Importa din SUA extensii de par natural, pe care le comercializeaza saloanelor de infrumusetare din toata tara. Preturile pornesc de la 245 de lei pentru extensiile de 50 de centimetri si pot ajunge la 290 de lei pentru cele care au o lungime de 60 de centimetri.

Gabriela Cristea vinde rochii de mireasa


Sursa foto: facebook.com

Divortul de sotul sau, Marcel Toader, a afectat-o vizibil pe Gabriela Cristea, care a gasit totusi o solutie pentru a-si abate gandul de la probleme. A investit cateva mii de euro in «Atelierul Miresei», un magazin de accesorii unicat si rochii de mireasa. Vedeta se implica foarte mult in business si, deseori, ea este persoana care vinde tinutele in magazin.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare