Vedete din Romania

#deces Cristina Topescu #deces Costin Marculescu #costin marculescu #cristina topescu

Detalii socante! Costin Marculescu si Cristina Topescu, morti aproape identice

Vestea mortii actorului Costin Marculescu a venit ca un soc pentru familia acestuia. Actorul a fost gasit mort in cada, in noaptea de miercuri spre joi, in apartamentul sau din Bucuresti.

Costin Marculescu nu mai fusese vazut de cateva zile. Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul Cristinei Topescu. Ambii au fost apoi, gasiti decedati, in propria casa, la cateva zile dupa deces.

Pompierii au fost cei care l-au gasit pe Costin Marculescu, in cada, decesul survenind de mai multe zile, potrivit primelor informatii.

Si jurnalista Cristina Topescu a fost gasita moarta in locuinta inchiriata de ea, in Tunari. Potrivit anchetei, aceasta a fost gasita decedata dupa aproximativ doua saptamani.

Ca si in cazul Cristinei Topescu, disparitia actorului Costin Marculescu a fost semnalata de vecini.

La fel ca in cazul lui Costin Marculescu, a carui disparitie a fost semnalata de vecini, si in cazul Cristinei Topescu disparitia a fost observata de o vecina.

Coincidentele nu se opresc aici. Ambii erau iubitori de animale. In cazul Cristinei Topescu atentia vecinilor a fost atrasa de caini. Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul lui Costin Marculescu, vecinii fiind alertati de cainele acestuia care ar fi latrat timp de mai multe zile.

Potrivit primelor informatii, se pare ca actorul Costin Marculecu ar fi avut probleme cu depresia. Prietenii acestuia exclud insa varianta unei sinucideri, deoarece actorul urma sa lanseze o carte la finalul acestei luni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare