Vedete din Romania

#mihaela radulescu #showbiz #andreea mantea #dj wanda #vedete intern #vedete perversiuni

Dezvaluiri fara perdea. 5 dive care se dau in vant dupa perversiuni

Par timide atunci cand apar in fata camerelor de luat vederi, insa, atunci cand vine vorba despre viata intima, multe dintre vedete nu mai sunt la fel de inocente. Unele chiar si-au marturisit public dorintele nastrusnice.

Adela Popescu

Sursa foto: companiadeartisti.ro

Adela Popescu a facut furori aseara cu declaratia pe care a dat-o intr-o emisiune televizata, unde venise sa isi lanseze noua melodie. Alaturi de ea, DJ Gino Manzotti a povestit cum au decurs filmarile pentru videoclipul care insoteste melodia si a marturisit ca scena finala in care apare cu trei domnisoare in pat a fost ideea Adelei Popescu. Artista nu s-a putut abtine si a replicat: "Mie imi plac perversiunile". Moment in care toti ce din studio au ramas cu gura cascata.

CITESTE SI:

 

Cele mai stupide selfie-uri de vedeta. Asa ceva n-ai mai vazut!
Sexy in reviste, banale in viata de zi cu zi. Ce vedete nu vei recunoaste pe strada!
Competitie intre Bianca Dragusanu si Anda Adam. Cine crezi ca se va marita prima?


Andreea Mantea


Sursa foto: gazetadecluj.ro

Nici Andreea Mantea nu e atat de cuminte precum vrea sa para. Bruneta a facut si ea la un moment dat o dezvaluire care i-a lasat cu gura cascata pe fani. "Cel mai nebunesc loc in care am facut dragoste a fost in lift", a marturisit Andreea. Tot atunci, in emisiunea moderata de Mihai Morar, Andreea a mai povestit o fantezie de-a sa: "Am dezbracat cu gandul un barbat, de curand. Era unul dintre concurentii de la «Burlacita»", a spus ea.

DJ Wanda


Sursa foto: expresspress.ro

De la DJ Wanda, in schimb, multi s-ar astepta la excentricitati. Vedeta este lipsita de inhibitii si o dovedeste chiar si prin declaratiile fara perdea pe care obisnuieste sa le faca. "Am facut multe nebunii, dar cea mai iesita din comun a fost in Ibiza. Am facut dragoste pe ringul de dans si a fost... uau! Nu regret absolut nimic", a marturisit vedeta.

Giulia Anghelescu

Sursa foto: libertatea.ro

Si Giulia Anghelescu se mandreste cu relatia extrem de libertina pe care o are cu sotul sau, Vlad Huidu. Cei doi spun ca sunt foarte deschisi unul fata de celalalt, cat despre viata intima, artista are propriile trucuri pentru a mentine aprinsa flacara pasiunii. "Am facut sex la volan. Am in casa lucruri rusinoase care au dulapiorul lor, dar nu se afla in baie", a spus Giulia.

Mihaela Radulescu


Sursa foto: unica.ro

Mihaela Radulescu vorbeste cu dezinvoltura despre sex si nu isi ascunde niciun pic fanteziile. Vedeta de televiziune a marturisit la un moment dat ca nu ar refuza o partida de amor in trei: "Prezenta unei a doua femei intr-o relatie nu ma incanta decat prin perspectiva sexuala".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului