Vedete din Romania

#Andreea Marin Paste #vedete intern #showbiz #andreea marin

Dieta, motivul care a impiedicat-o pe Andreea Marin sa tina post

Andreea Marin se pregateste ca la carte pentru Paste, ajutorul sau de nadejde fiind chiar fiica sa, Violeta. Zana recunoaste ca a tinut post doar saptamana aceasta, din cauza unei diete pe care a urmat-o pentru a scapa de kilogramele in plus. 

"Toata lumea se pregateste pentru Paste. Mai avem doua zile. Acum sunt in saptamana in care tin post. Am avut o problema legata de sanatate si de o anumita dieta pe care o tineam si nu am putut pana saptamana trecuta, dar acum tin post. (...) Pregatesc totul cu Violeta. Pastele pentru mine reprezinta caldura si familie, atata cat mi-a mai ramas. Ce avem mai bun? Ce purtam in suflet. Cozonacul mare, pufos cu multa nuca si rahat si placintele poale-n brau imi plac. Gatesc si eu. stiu sa gatsc in masura in care orice femeie stie sa faca ceva la ea acasa. Ajutorul meu este Violeta. Ma ajuta mai ales cand vine vorba de mancat. Sunt momente frumoase. eu nu uit momentele cu mama in bucatarie. Pastele cand eram eu acasa era verde... imi amintesc mirosul de iarba, masa pusa cu grija, bucatele traditionale, simple, nimic complicat, bucuria copiilor cautand in diferite colturi ale casei micile cadouri, nimic pretentios. Mereu venea iepurasul, am fost tare cuminte, tot timpul. Va doresc tuturor sa fiti sanatosi si bucurosi!”, a spus Andreea Marin intr-o emisiune TV. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare