Vedete din Romania

#nunta vedete #cupluri celebre #doinita oancea #augustin viziru #arsinel #emilia popescu #stela popescu

Doar colegi de scena? Trei cupluri celebre pe care fanii ii vad impreuna

S-au iubit pe scena, sunt nedespartiti si par cupluri ideale. Le sta atat de bine impreuna incat nu ai zice ca nu au nimic de-a face pe plan amoros atunci cand cade cortina. Iata trei cupluri de aur pe care fanii s-ar bucura sa le vada realitate si in afara scenei.

Augustin Viziru si Doinita Oancea

Cei doi actori s-au intalnit in urma cu multi ani, pe platourile telenovelei Inima de tiganca. Augustin ar fi cerut-o de sotie pe Doinita, mai in gluma mai in serios, de trei ori pana acum. S-au reintalnit la Ferma Vedetelor, iar acum se vor vedea din nou la Cireasa de pe tort. Actrita, care este si designer de rochii de mireasa, asteapta sa fie ceruta din nou de nevasta de vesnicul ei prieten. ”Aştept cu nerăbdare ca el să mă ceară şi a patra oară de nevastă şi poate am să accept, cine ştie”, a spus ea, în exclusivitate, pentru Click! 

Stela Popescu si Alexandru Arsinel 

Cei doi indragiti actori formeaza un cuplu pe scena de aproape 40 de ani. O viata in care au fost perceputi de public ca fiind un cuplu si nu putini au fost cei care au crezut ca intre cei doi exista si o relatie oficiala. Stela Popescu a ramas insa mereu doar sotia de scena a indragitului Arsinel.

Stefan Banica Jr si Emilia Popescu

Stefan Banica a fost "cuplat" si cu Oana Sarbu, dar apoi cariera sa a avut mult mai multe intersectari cu Emilia Popescu. Cei doi au fost banuiti ca au o ideila, insa Banica Jr a facut lumina spunand ca exista intr-adevar chimie cu simpatica actrita, insa doar pe scena, unde se inteleg "din priviri".  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului