Vedete din Romania

#Dorian Popa #betisoare de urechi #hemoragie #spital

Dorian Popa, hemoragie din cauza betisoarelor de urechi. A ajuns de urgenta la spital

Cantaretul Dorian Popa a ajuns de urgenta la spital din cauza betisoarelor de urechi. Medicii de la ORL i-au dat o veste crunta artistului. A facut hemoragie la ureche din cauza acestor produse de ingrijire si au fost nevoiti sa ii puna o mesa in ureche pentru a opri sangerarea.

”Aviz amatorilor, nu va bagati betigase in ureche indiferent de ce va spune creierul. Am facut-o lata, imi curge sange din urechea asta. Sunt la ORL. Sangerarea nu se poate opri, am dat cu batul de manerul ciocanasului, la milimetri de timpan. (...) V-am spus ca din punct de vedere sonor vloggurile noastre vor avea de suferit pentru ca am facut un control si la gat, o alta doamna doctor mi-a bagat camera in gat. In momentul in care a intrat cu camera in gatul meu s-a dezlantuit jihadul. Va pot spune ca am un gat varza din cauza faptului ca ma exteriorizez si tip ca un handicapat. E foarte nasol ce a gasit doamna doctor in gatul meu.

Corzile vocale sunt efectiv rosii de inflamate ce sunt. Am si o laringita cronica. O sa ma duc sa imi iau reteta sa ma ocup de gatul meu, am sa fiu la un volum mai scazut zilele acestea”, a dezvaluit Dorian Popa pe Youtube.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului