Vedete din Romania

#festival Theaterstock #Anca Sigartau #actrite coruptie #vedete intern #showbiz #maia morgenstern

Doua mari actrite, acuzate de coruptie!

Scandal mare in teatrul romanesc! Maia Morgenstern si Anca Sigartau sunt banuite ca ar fi pus la cale un aranjament prin care una dintre ele sa poata ajunge director al Teatrului din Bacau, pentru ca din aceasta pozitie sa poata plati prestatiile actoricesti ale amandurora, din bani publici, dupa cum scrie Ziarul de Bacau.

"Eu am decis sa-mi depun demisia. Daca primaria decide sa mi-o accepte, atunci lucrurile sunt clare: nu sunt un om dorit aici. Daca nu, imi doresc din toata inima ca lucrurile sa se indrepte", a scris Sigartau pe Facebook.

Anca Sigartau a amintit ca a ocupat functia de manager al Teatrului Bacovia in baza unui concurs, iar proiectul sau a fost public.

Conform presei locale, Anca Sigartau a ajuns managerul teatrului bacauan printr-un concurs unde in comisie se afla Maia Morgenstern.

In calitatea sa de manager al teatrului bacauan, Sigartau a primit finantare de 400.000 de euro de la primarie pentru organizarea festivalului Theaterstock. In spectacolele teatrelor bucurestene invitate de Sigartau se aflau in distributie atat Maia Morgenstern, cat si Anca Sigartau, care a fost platita pentru prestatia sa.

"Am fost acuzata ca din comisie au facut parte colegii mei de scena Maia Morgenstern, George Ivascu sau Adrian Titieni. Am fost acuzata ca din comisie a facut parte viceprimarul Radu Ababei pe care il cunosc si cu care sunt prietena. Nu ma voi dezice de ei oricat de marsave ar fi atacurile. Oamenii mentionati mai sus sunt profesionisti adevarati, au venit in comisie pentru calitatea si experienta lor in functiile detinute. (...) Da, ii cunosc asa cum as fi cunoscut probabil pe oricine era in comisie cu certe calitati si care argumentat merita sa fie acolo", a aratat Sigartau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului