Vedete din Romania

# draga olteanu matei bolnava #draga olteanu matei

Draga Olteanu Matei a ajuns de nerecunoscut. Cum arata acum

Actrita Draga Olteanu Matei, in varsta de 85 de ani, este de nerecunoscut. Celebra actrita s-a retras de pe scena si de pe micul ecran in urma cu cativa ani.

Ea s-a stabilit la Piatra Neamt si nu mai doreste sa aiba nicio aparitie in public. Recent insa, de dragul prezentatoarei TV Teo Trandafiri, Draga Olteanu Matei a oferit un interviu.

„Aici stau la o prietena foarte bună, cu care m-am cunoscut în1992. Soțul meu s-a grăbit să plece și m-a lăsat pe mine, dar asta nu înseamnă că sunt singura, eu sunt cu el în permanență. Am rămas aici nu numai pentru că sunt oameni extraordinari, dar este și faorte frumos locul și foarte liniștit și îmi face plăcere să stau aici.(…) Bucureștiul e satul meu natal, îl porți cu tine oriunde ai merge” , a declarat actriţa.Cea care a interpretat magistral rolul Chriţei a vorbit şi despre cariera sa, precizânhd că nu i-a plăcut niciodată să fie lăudată, ci că i-a apreciat pe oamenii care au criticat-o constructiv şi au determinat-o să se autodepăşească.

.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare