Vedete din Romania

#Draga Olteanu Matei litiaza renala #Draga Olteanu Matei spital #draga olteanu matei

Draga Olteanu Matei, pe patul de spital!

Actrita Draga Olteanu Matei este internata in sectia de chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Piatra-Neamt si a fost supusa mai multor investigatii medicale, diagnosticul pus de medici fiind de litiaza biliara, conform Agerpres.


Sambata trecuta, actrita a fost adusa cu ambulanta la spital si a fost internata la sectia de reanimare. intre timp, starea acesteia s-a imbunatatit si, de marti, a fost transferata la sectia de chirurgie, fiind sub ingrijirile sefului sectiei, doctorul Iosif Koszeghi.

Draga Olteanu Matei a declarat ca evolutia starii sale de sanatate este buna si spera ca saptamana viitoare sa fie externata.

 

“Ma simt mai bine acum. Zilnic mi se iau analize, sunt o multime de cadre medicale care au grija de mine si le multumesc din suflet pentru asta. Sper ca saptamana viitoare sa ma externeze”, a spus Draga Olteanu Matei.

Actrita este internata intr-o rezerva a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt si, incepand de miercuri, primeste vizite.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare