Vedete din Romania

#fiice cotabita #cotabita coma #stare cotabita #gabriel cotabita #cantaret

Drama continua in familia Cotabita. Fetele artistului, pe mana psihologilor

Fiicele lui Gabriel Cotabita au trecut prin momente cumplite in ultima luna si jumatate, de cand tatal lor se afla in spital. Psihologii sunt de parere ca cele trei fete au nevoie de ajutor specializat pentru a depasi drama prin care trece tatal lor.

 

Aela, Eliza si Milena Cotabita sunt zi de zi la spital, alaturi de parintele lor. Potrivit libertatea.ro, Psihologul clinician specialist Alina Blagoi sustine ca fiicele cantaretului trebuie consiliate de urgenta, intrucat socul prin care au trecut le poate afecta psihic. “Pot fi invatate, pe de o parte, cum sa se comporte cu tatal lor, iar pe de alta parte, psihologul le va invata cum sa-si gestioneze si sa depaseasca trairile pe care ele le experimenteaza in aceasta perioada stresanta”, explica Alina Blagoi.

Iar consecintele in cazul in care cele trei fiice ale lui Gabriel Cotabita nu iau legatura cu un psiholog pot fi dramatice. “Este posibil ca, in urma acestui incident, fetele sa aiba sentimente de autoinvinovatire, resentimente, remuscari, frica, angoasa, soc post-traumatic. In cazul in care stresul post-traumatic nu este tratat la timp, poate duce la anxietate severa, la depresie severa sau manie”, mai spune Blagoi pentru sursa citata.

Din fericire, de la Spitalul Elias unde este internat Gabriel Cotabita, vin si vesti bune. Cancan.ro scrie ca artistul a inceput sa mearga singur, vorbeste cu fiicele sale, iar medicii sunt uimiti de progresele pe care le face.  Gabriel Cotabita a fost mutat saptamana trecuta de la Floreasca, unde ajunsese pe data de 8 mai, dupa ce a cazut inconstient in sala de fitness a unui hotel din Capitala. Dupa aproape o luna coma, cantaretul si-a revenit, insa are momente in care este confuz.

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului