Vedete din Romania

# copii madalin ionescu # madalin ionescu copil #madalin ionescu

Drama lui Madalin Ionescu. Fiul lui s-a imbolnavit deoarece un vaccin nu i-a fost facut la timp

Madalin Ionescu a devenit in urma cu cateva luni tata pentru a treia oara. Realizatorul TV are o fetita cu Cristina Siscanu si inca un baiat si o fata din casnicia anterioara.

Fiul lui Madalin Ionescu este bolnav grav, insa niciodata nu a dorit sa expuna public drama prin care trece. Sotia lui insa, Cristina, a dorit sa traga un semnal de alarma in privinta vaccinarii, de aceea ea a marturisit ca fiul lui Madalin s-a imbolnavit deoarece medicii nu i-au facut un vaccin la timp.

„Filip, copilul nostru, un copil senzational, s-a nascut perfect sanatos, insa la doua luni a contactat virusul varicelei si din pacate a lasat urmari. Ulterior, cand a fost Madalin cu el la o clinica foarte buna din strainatate, ni s-a spus ca daca i se administra vaccinul impotriva varicelei atunci, ar fi diminuat foarte mult din efectele pe care le-a avut. Stiu ca acest vaccin impotriva varicelei se administreaza in jurul varstei de un an, insa se pare ca intr-o situatie de genul acesta, daca copilul ajunge sa faca varicela inainte, cei din Germania asta fac: administreaza vaccinul mai devreme. A fost groaznic, din ce mi-a povestit Madalin, avea bubite si pe cerul gurii si pe limba...”, a povestit Cristina Siscanu.

Vedeta a marturisit ca este pro-vaccinare si ca i-a administrat micutei Petra, in varsta de 5 luni, toate vaccinurile prevazute in „schema”.

„Astazi am vaccinat-o pe Petra. Din cate am inteles, vaccinul pe care l-a facut azi, cel de la 5 luni, nu are ca efect cresterea temperaturii, celelalte, insa, au”, a mai spus Cristina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare