Vedete din Romania

# itali #Natalia Badea #naty badea #mircea badea #drama

Drama pe care o traieste sora lui Mircea Badea: „Am ajuns sa locuiesc in Italia, prizoniera a propriei vieti“

Mircea Badea este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori TV din Romania. Putine persoane o stiu insa pe sora realizatorului TV, Naty, care a decis in urma cu putin timp sa paraseasca Romania si sa se mute definitiv in Italia, o tara pe care o iubea si mergea foarte des in vacante.

Naty a marturisit insa ca viata in Italia este diferita de cum isi imagina ea si cum vazuse aceasta tara in perioadele in care petrecea vacantele.

“Italia a fost mereu destinatia mea preferata pentru vacante. Dar de la a merge in vacanta in Italia pana la a locui aici, e drum lung. Lung cam cat din Romania pana in Italia. Cum am ajuns eu sa locuiesc pentru moment in Italia, prizoniera a propriei vieti e poveste lunga si prea personala ca sa fie spusa public.

Dar cum spunea un prieten de-al meu psiholog, de cate ori esti intr-o situatie dificila, gandeste-te la ce cadou te asteapta dincolo de aceasta situatie. Cu acest gand incerc sa impartasesc aici, cu voi experientele mele”, a scris Naty Badea, potrivit CanCan.

Sora lui Mircea Badea a marturisit ca nu s-a adaptat inca la stilul de viata al italienilor, insa este sigura ca in curand se va obsinui in Peninsula.

“Au trecut cateva luni de cand ma aflu la Mestre, la 20 de minute de Venetia, cel mai frumos loc din lumea asta. Cum am reusit sau nu, mai ales nu, sa ma adaptez la o tara pe care credeam ca o cunosc si pe care credeam ca o iubesc, asta as vrea sa va povestesc.

Cu bune si cu rele, cu dificultati si bucurii…ca-n viata… Nu veti auzi clisee si rutine de seara sau cum sa fim frumoase sau cat de fashion am defilat eu la Venetia. Va voi impartasi adevarul meu despre o experienta a vietii normale si banale cu sinceritatea unei romance get beget…

Pe maine deci… sau a domani, mai degraba…:)))”, a mai scris aceasta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare