Vedete din Romania

#Monica Pop cancer #vedete intern #showbiz #cancer de colon

Drama prin care trece un medic celebru! “De ce tocmai eu a trebuit sa patesc asa ceva?!”

Medicul Monica Pop, directorul Spitalului de Oftalmologie, a ajuns pacient. Operata in urma cu cativa ani de cancer de colon, medicul a primit o veste trista: boala a recidivat!

Monica Pop a fost diagnosticata, in urma cu 3 ani, cu cancer de colon. Dupa doua operatii, parea ca a invins boala. Acum doua saptamani insa, Monica Pop a aflat ca nu a scapat de boala, cancerul recidivand scrie click.ro. 

Medicul şi-a deschis sufletul la emisiunea ”Dreptul la fericire”, de la Happy Chanel: “Cel mai greu e psihic. Mai ales cand eu stiu ca am facut tot ce trebuia sa fac si totusi boala a recidivat… Ajungi sa te intrebi: cat bine am facut eu in viata mea, de ce tocmai eu a trebuit sa patesc asa ceva?! Fara dubiu, hazardul joaca un rol foarte mare in vietile noastre”, a marturisit Monica Pop.


Actrita Carmen Tanase a trimis-o la medic

Monica Pop a marturisit ca a aflat destul de tarziu diagnosticul care a devastat-o. Prietena sa, Carmen Tanase, este cea care a convins-o pe Monica Pop sa mearga la medic. “Tu te pricepi la ochi, du-te la un medic specialist si vezi ce ai!”, i-a spus actrita. 

“Eram ca peretele, nu voiam sa aud nimic. La un moment dat, insa, mi s-a declansat o peritonita, cu dureri cumplite. si m-am dus sa ma operez de urgenta. Culmea e ca atunci nu s-a vazut nimic dubios. Abia la un alt control, dupa o luna de zile, s-a descoperit o stenoza digestiva si de aici mai departe, s-a vazut ca era mai mult decat atat… A fost o neglijenta din partea mea sa nu ma duc la medic, dar mi-am spus ca pe toata lumea mai doare burta din cand in cand”, a completat Monica Pop.

Sursa foto: consciouslifenews.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare