Vedete din Romania

#puiu maximilian #vaduva #actrita #stela popescu

Drama Stelei Popescu. "La 80 de ani..."

Carismatica Stela Popescu este, de peste 16 ani, vaduva. Chiar daca nu a dus lipsa se pretendenti, ea spune ca a ales totusi sa ramana fara un partener de viata. „De vina” sunt, se pare, pretentiile sale.

Din 1998, de cand sotul sau, textierul Puiu Maximilian, a murit, Stela Popescu traieste singura. Ea a dezvaluit pentru ziarul Ring motivul pentru care i-a respins pe toti barbatii care au curtat-o de atunci si pana acum.

"Dupa decesul sotului, s-au mai uitat unii la mine, dar n-am incurajat asemenea relatii pentru ca... Vrei sa-ti spun un secret? Apreciez barbatii, dar nu mi-ar trebui unul batran. Iar la varsta mea, nu-mi mai pot permite unul tanar, asa ca imi vad de treaba. La 80 de ani, nu mai vine niciun print, iar cai albi nu mai sunt, ca i-au mancat astia la herghelii", a spus Stela Popescu pentru Ring.

Actrita mai are un regret. Acela ca, pana la 79 de ani, nu a invatat sa lucreze la calculator. "Mi-a deschis cineva, nu stiu cine, o pagina de Facebook unde anunt anumite evenimente, dar nu stiu sa intru acolo pentru ca nu stiu sa lucrez la computer. Imi pare foarte rau ca sunt asa de inapoiata, dar promit sa invat”, a mai spus Stela Popescu.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului