Vedete din Romania

#andreea mantea #tania budi #monica columbeanu #dansez pentru tine #tv

Duel intre Tania Budi si Andreea Mantea

La prima editie a emisiunii "Dansez pentru tine" cele doua echipe care au fost alese pentru a se infrunta in duel au fost perechile din care fac parte Andreea Mantea si Tania Budi . Monica Columbeanu a fost la un pas de a fi trimisa la duel, da ra a reusit sa scape momentan de pericol.

Perechile cu notele cele mai mici ale inceputului de sezon au fost Tania Budi si si Adrian Muresan si Andreea Mantea si Daniel Lazar .

Tania a ajuns la duel datorita notelor mici acordate de juriu pentru proba de vals. Motivul ar fi fost o schimbare de ritm pe ultima suta de metri, care nu i-a ajutat pe Tania si Adrian, dupa repetitii pe o melodie mai lenta.

Blonda si bruneta se vor infrunta astfel din nou pentru un loc la o emisiune TV dupa ce, in urma cu cateva luni, Tania a fost inlocuita in ultimul moment ca gazda a emisiunii " Tombola castigurilor", de la TVR2. Andreea Mantea a devenit atunci noua prezentatoare a emisiunii sustinute financiar de tatal iubitului ei.

Nici Monica Columbeanu nu a fost sigura pe succesul ei in emisiunea de la ProTV.

"Am avut foarte mari emotii, pentru ca mama lui Andrei a avut foarte mari emotii si parintii mei, si sotul meu, si copilul de asemenea, si era normal sa se transmita si la mine. Inainte de a intra in direct, mi s-a facut un calmant, pentru ca simteam dureri foarte puternice, insa in timpul dansului nu le-am mai simtit, poate si din cauza emotiilor", a declarat Monica, citata de Gardianul.

 

Citeste si

Andreea Mantea a lasat-o pe Tania Budi fara emisiune

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare