Vedete din Romania

#serviciu #anevrism #elena carstea

Dupa operatie, Elena Carstea vinde parfumuri

Elena Carstea s-a angajat. Artista vinde parfumuri intr-un mall din Statele Unite, pe un salariu de 1500 de dolari.

Cantareata si-a revenit complet dupa operatia de anevrism suferita in urma cu o luna. Aceasta a declarat pentru ziarul Click! ca este mai fericita ca niciodata, mai ales acum, ca si-a gasit un loc de munca pentru cunoscuta firma de parfumuri, Chanel in Wellington Green Mall din Palm Beach.

"Sunt foarte fericita. Ma simt excelent, iar de marti am inceput sa merg la serviciu. Lucrez pentru Chanel, ca si consilier de frumusete, in jur de 8 ore pe saptamana, la magazinul Nordstrom din cadrul Wellington Green Mall, cel mai mare din Palm Beach. Am un salariu fix, sunt platita cu 17 dolari pe ora si beneficiez si de un comision din vanzari de 3%", a precizat Elena Carstea pentru Click!

In ceea ce priveste sanatatea, Elena este linistita acum ca nu mai are interdectii medicale si poate sa iasa mai mult si sa profite de vremea frumoasa si de plimbarile impreuna cu fetele ei. "Fetele sunt foarte cuminti si invata excelent. Sunt foarte mandra de ele", a mai spus cantareata.

Cu atat mai mult, Elena are motive de bucurie si pentru ca a scapat de o mare parte a datoriei pe care o avea la spitalul Joe Dimaggio unde s-a operat.

Interventia chirurgicala a costat 100.000 de dolari, insa asigurarea a acoperit 80% din cheltuieli, artista trebuind sa mai plateasca doar 20.000 de dolari.

"In privinta sumei pe care trebuie sa o mai platim noi, nu-mi fac griji. Ne vom descurca. Acum important este sa nu ma enervez, pentru ca acest lucru ma poate afecta, si sa fim cu totii sanatosi. Cu altceva nu-mi bat capul", a incheiat Elena Carstea pentru publicatia Click!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare